Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1152 kez okundu. | Array Haberleri
Haberin Tarihi :   08 Şubat 2021 - 15:07

İnce'den 'istifa' açıklaması.CHP'ye çok sert eleştirilerde bulundu.

Büyüt
Küçült
İnceden istifa açıklaması.CHPye çok sert eleştirilerde
Yeni parti hazırlığındaki Muharrem İnce, 'Sahte CHP'lilerle yolumu ayırıyorum. Bugün istifa edeceğim. Gerekçesini de hafta içinde yazılı olarak göndereceğim' açıklamasını yaptı.

Eski CHP milletvekili Muharrem İnce, gün içinde CHP üyeliğinden istifa edeceğini açıkladı.

Yeni parti hazırlığındaki Muharrem İnce, "Sahte CHP'lilerle yolumu ayırıyorum. Bugün istifa edeceğim. Gerekçesini de hafta içinde yazılı olarak göndereceğim" açıklamasını yaptı.

ABD'den demokrasi dilenenlerle yolunu ayırdığını söyleyen İnce, "Sahte CHP'lilerle yolumu ayırıyorum. Mavi vatanı kavrayamayanlarla yolumu ayırıyorum. Bugün istifa edeceğim. Gerekçesini de hafta içinde yazılı olarak göndereceğim" dedi.

İncenın açıklaamalarından Satır başları 

Potansiyeline güvenmeyip dostlarına bel bağlayan tek ana muhalefet CHP’dir. CHP artık bir tabeladan ibaret. 

'ABD'DEN DEMOKRASİ DİLENENLERLE YOLUMU AYIRIYORUM'

Kimlerle yolumu ayırıyorum? Bir, ABD'den demokrasi dilenenlerle yolumu ayırıyorum. Mustafa Kemal deyip, Mustafa Kemal Atatürk diyemeyenlerle yolumu ayırıyorum. Grup başkanvekilliği seçimini bile kaldırıp atamaya getiren bu yönetimle yollarımı ayırıyorum. CHP aday yapmayınca başka partiden gidip aday olup, bugün CHP'yi yönetenlerle yolumu ayırıyorum. 

'MAVİ VATAN'I KAVRAYAMAYANLARLA YOLUMU AYIRIYORUM'

Bugün sahte CHP'li olanlarla yolumu ayırıyorum. FETÖ'cüleri, Sorosçuları koruyanlarla yolumu ayırıyorum. Mavi Vatan'ı kavrayamayanlarla yolumu ayırıyorum. Türkiye maalesef Azerbaycan'a yardım etti diyenlerle yolumu ayırıyorum. Bu arkadaşlardan ayrılıyorum. 

'YENİ BİR YOLA ÇIKIYORUZ'

Yeni bir yola çıkıyoruz. Hedefimiz 50+1. Üçüncü bir seçenek, özgüveni yüksek Türkiye'ye 50+1'i getirecek olan 83 milyona girin koluma diyorum. 

'GÜN İÇİNDE İSTİFA EDECEĞİM'

Teknolojiyi kullanarak, az sonra e-Devlet üzerinden gün içinde istifa edeceğim. 42 yıllık emek var, gerekçesini yazılı olarak da açıklayacağım.

'İYİ PARTİ'DEN SONRA EN ÇOK VEKİLİ OLAN GRUP OLACAĞIZ'

CHP’den istifa eden üç milletvekili arkadaşımız Memleket Hareketi’ne katılmışlardır. Partimiz kurulunca, TBMM’de İYİ Parti’den sonra en çok vekili olan grup olacağız.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024