Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1521 kez okundu. | Array Haberleri
Haberin Tarihi :   22 Şubat 2021 - 15:57

Kabaktepe AK Parti İstanbul İl Başkanı Olacak

Büyüt
Küçült
Kabaktepe AK Parti İstanbul  İl Başkanı
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, 24 Şubat'taki il kongresinde Osman Nuri Kabaktepe'nin İstanbul İl Başkanı adayı olacağını açıkladı.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığında çarşamba günü yapılacak kongre öncesi görev değişimi ile ilgili tanışma ve tanıtım toplantısı yapıldı. Mevcut İl Başkanı Bayram Şenocak, 24 Şubat'taki Ak Parti İstanbul il kongresinin sonucunda görevini Osman Nuri Kabaktepe'ye devredecek.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, "24 Şubat Çarşamba günü gerçekleştireceğimiz 7.Olağan İstanbul İl Başkanlığı Kongremizde, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle Osman Nuri Kabaktepe bey adayımız olarak belirlenmiştir. Görevi devredecek olan İl Başkanımız Bayram Şenocak'a bugüne kadar göstermiş olduğu emek ve gayretleri için teşekkür ediyorum. Partimize ve İstanbul'umuza hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

 


ŞENOCAK  ADAY OLMAYACAĞINI AÇIKLAMIŞTI

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, dün yaptığı açıklamada, Çarşamba günü gerçekleştirilecek İstanbul 7. Olağan İl Kongresinde aday olmayacağını görevini başka bir dava arkadaşına devredeceğini açıklamıştı.

OSMAN NURİ KABAKTEPE KİMDİR

Araştırmacı yazar, STK yöneticisi, siyasetçi. 1 Aralık1970’te Ordu’nun Fatsa ilçesinde doğdu. Fatsa İmam Hatip Lisesini bitirdikten sonra Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu. Aynı bölümde yüksek lisans eğitimini tamamladı. Refah Partisi ve Fazilet Partisinde çeşitli görevler üstlendi. Kurucu başkanı da olduğu Saadet Partisi İstanbul il yönetimi ve partinin Genel İdare Kurulu üyesi olarak görev yaptı. 2004 yerel seçimlerinde SP’den Fatsa belediye başkan adayı oldu, seçilemedi. Saadet Partisi Gençlik Kolları Eski Genel Başkanı. İlim Yayma Cemiyeti denetim kurulu üyesi ve Türkiye Gençlik Vakfı (TUGVA) yüksek istişare kurulu üyesi, Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Platformu Derneği genel başkan yardımcısı olarak görev yaptı. 2016 yılında Maarif Vakfı yönetim kurulu üyeliğine seçildi. Kabaktepe en son Maarif Vakfı Başkan Vekili görevini yürütüyordu. Evli ve 2 çocuk babasıdır.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024