Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1013 kez okundu. | Array Haberleri
Haberin Tarihi :   24 Nisan 2023 - 06:15

Kılıçdaroğlundan Staj mağdurlarına seçim müjdesi

Büyüt
Küçült
Kılıçdaroğlundan Staj mağdurlarına seçim
CHP lideri Kılıçdaroğlu Ardahan'da düzenlenen mitingde EYT düzenlemesiyle gündeme gelen staj mağduriyetiyle ilgili olarak "Onu da çözeceğim, hiç endişe etmeyin. Tek amacım bu ülkeye huzuru getirmek" dedi.

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ardahan’da vatandaşlara seslendi. Kılıçdaroğlu’na Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da eşlik etti.

 

'Beşli çete' diye seslendiği dev holdinglere iktidar tarafından aktarılan paraları halka geri vereceğini belirten Kılıçdaroğlu, köy okullarını da tekrar açacağını söyledi.  

Kılıçdaroğlu, "Beşli çetelere aktardıkları paraları söke söke alıp halka vereceğim" dedi.

 Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından öne çıkan satır başları şu şekilde:

 

"Adaleti her yerde; tarlada, fabrikada arayacağız. Çalışan için de, ev kadını için de, sınava girenler için de her şey için adalet! Çünkü Yaradan dünyayı adalet üzerine inşa etti. Adaleti ya getireceğiz ya getireceğiz!

 "Mülakatı kaldırıp oraya da adaleti getireceğim. Sınavı kazanacak ve her biriniz göreve başlayacaksınız.

"Ev kadınları, kadınlar, Allah nasip ederse hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği bir düzeni getireceğiz. Her kadının sosyal güvencesinin temeli, aktörü devletin kendisi olacak. Devlet yanınızda olacak.

Onlar 5'li çetelere çalışıyorlar, ben halk için çalışacağım. Onlara 418 milyar dolar aktardılar. 418 milyar doları söke söke alacağım ve halka vereceğim. Sanıyorlar ki 'Biz dışarı para götürdük, kimse görmez.' Bay Kemal görür ve o paranın tamamını getirip bu millete verir. Kul hakkı yiyene oy vermeyin!

Staj mağdurlarının sorunlarını biliyorum, onu da çözeceğim, hiç endişe etmeyin. Tek amacım bu ülkeye huzuru getirmek.

Bu bölgeyi 'özel ekonomi bölgesi' ilan edeceğiz, tarım ve hayvancılık bölgesi olacak. Bu bölge Kafkasların ve Orta Doğu'nun yıllık et ihtiyacını karşılayacak. 25 milyar dolarlık bir pazarın en güçlü aktörü olacağız. Bunu planladık. Söz verdiklerimin tamamını yapacağım.

CHP ,Millet İttifakı ,Staj Mağdurları ,Kılıçdaroğlu





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024