Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 7587 kez okundu. | Belediye Haberleri
Haberin Tarihi :   08 Eylül 2014 - 16:51

FATİH BELEDİYESİ, 6 BİN ÖĞRENCİYE OKUL ÇANTASI VE KIRTASİYE SETİ HEDİYE ETTİ

Büyüt
Küçült
FATİH BELEDİYESİ, 6 BİN ÖĞRENCİYE OKUL ÇANTASI VE KIRTASİYE SETİ HEDİYE
Fatih Belediyesi, 2014-2015 eğitim-öğretim döneminde Fatih’te ilkokula yeni başlayan 6 bin öğrenciye okul çantası, beslenme çantası ve kırtasiye seti hediye etti.

Fatih Belediyesi, ‘Okul Çantası Bizden kampanyası ile bu yıl da Fatih ilçesindeki okullarda 1. sınıfa başlayacak öğrencilerin çanta ve kırtasiye ihtiyaçlarını karşılayarak, ailelerin ekonomik yükünü bir nebze de olsa hafifletmeye çalışıyor.

Hacı Süleyman Bey İlköğretim Okulunda düzenlenen çanta dağıtma törenine katılan çocuklar, çantalarını Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demirin elinden almanın mutluluğunu yaşadı. Velileriyle birlikte sınıflarına gelen öğrenciler eğitim hayatlarının ilk gününde Fatih Belediyesi tarafından yapılan sürprizle keyifli anlar yaşadı. Törende konuşan Başkan Demir, gelecek dönemlerde her okulda bir müzik orkestrasının kurulacağını belirterek, her öğrencinin bir müzik enstrümanı kullanacağının müjdesini verdi. Çocuklarla birlikte her velinin de yeni bir eğitim yılına başladığını söyleyen Başkan Demir, çocuklara yeni eğitim yılında başarılar diledi.

 Başbakan Ahmet Davutoğlunun öğrenim gördüğü okulda hediyeleri dağıtan Başkan Mustafa Demir, Cumhurbaşkanı ve Başbakanın Fatihte öğrenim gördüğünü ve bundan mutluluk duyduğunu söyledi. 

  Fatih Belediyesi yeni eğitim ve öğretim yılı dolayısıyla okula yeni başlayan 6 bin öğrenciye okul çantası ve kırtasiye malzemesi hediye etti. Fatih genelinde 37 ilköğretim okulunda yapılacak okul çantası ve kırtasiye malzemesi dağıtımına başlandı. Başbakan Ahmet Davutoğlunun öğrenim gördüğü Hacı Süleyman Bey İlkokulunda gerçekleştirilen eğitim yardımına Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Fatih İlçe Milli Eğitim Müdürü Mucip Kına, öğrenciler ve aileleri katıldı. Birinci sınıf öğrencileri hediyelerini Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demirin elinden alırken, Mustafa Demir okulda bulunan Ahmet Davutoğlu panosunu da inceledi.

  “CUMHURBAŞKANI VE BAŞBAKANIMIZ FATİHTE ÖĞRENİM GÖRMÜŞ”

 

  Okula uyum sürecinin ilk gününde çocukları yalnız bırakmayan Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Kitaplar hükümet tarafından veriliyor. Biz de yeni başlayacak olan öğrencilerimize bir katkı olsun, bir anımız olsun diye çantalarını ve kırtasiye setini hediye edelim dedik. Her sene okula yeni başlayan çocuklara çantalarını, hediyelerini  bir okulda dağıtıyoruz. Tabi ondan sonra bütün okullarda yaklaşık 6 bin tane öğrenciye çanta ve kırtasiye malzemeleri dağıtıyoruz. Bu sene Ahmet Davutoğlunun başbakan olması bizim açımızdan ve bu okul açısından son derece önem teşkil etti. Bu sembolik açılışı burada yapalım dedik. Türkiyenin lideri bir de dünya lideri Fatihten mezun ve Fatih eğitimi almış. Bizim şu andaki başbakanımız yine Fatihten mezun. Bundan daha büyük mutluluk olmaz” şeklinde konuştu.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024