Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 4381 kez okundu. | Belediye Haberleri
Haberin Tarihi :   29 Aralık 2011 - 13:29

Fatih Belediyesi ile İ.B.B Bu kezde parklar yüzünden karşıkarşıya

Büyüt
Küçült
Fatih Belediyesi ile İ.B.B Bu kezde parklar yüzünden
Fatih Belediyesinin Büyükşehirle karşılıklı çekişmesi şimdi de Cadde ve sokaklardaki parkların geçen sene çıkarılan kanun ile büyük şehire devredilmemesi ile başlamış ve geçen hafta itibarı ile had safhaya ulaşmış durum da

istanbul Büyükşehir Belediyesi ile çekişmesini aralıksız  südüren Fatih Belediyesi 1 yıldır yürürlükte  olan Fatih belediyesi sınırlarındaki  cadde ve sokakalrın park ruhsatlandırması ve hizmetini Büyük şehire  devretmemekle sürdürüyor.

Geçen aylarda Sultanahmed de fatih belediyesine ait sosyal tesisisn usule uygun olmayarak genişletilmesine karşı çıkan  Büyük şehirin  uyarılarına uymayan tesisisn sınırdışına çıkan kısmı  Büyükşehir  belediyesi zabıtalarınca işgal yıkımı  adı altında  yıkılmıştı.

Şu  sıralar çekişme parklar   üzerine işliyor.  Yasa gereği Büyükşehire  devredilmesi  gereken cadde ve sokaka park  yerlerinin devredilmeyip  belediyece işletilmesini ;ısrarlı uyarılara rağmen devamettiren Fatih Belediyesine karşılık İstanbul Büyük Şehir Beldiyesi yeni önlem almışa benziyor.

Fatihte özellikle ana arterlerde bulunan caddeler de büyükşehir zabıtaları   nöbet tutarak park yerlerini Fatih belediyesinden korumaya çalışıyor.

Şaka ama gerçek bir vakanın yaşandığı  durum çevre esnaf ve sakinlerce  ti ye alınmaya başladı bile.

Fatih Belediyesi ile İSTANBUL Büyük Şehir Belediyesi  arasındaki bu yetki çekişmesini     daha ileriki günlerde  başka konularda da devam edeceği gözlemleniyor.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024