Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 4810 kez okundu. | Belediye Haberleri
Haberin Tarihi :   00 0000 - 11:31

Fatih Belediyesi’nden Bir İlk Daha

Büyüt
Küçült
Fatih Belediyesi’nden Bir İlk

Fatih Belediyesi biliÅŸimde öncü olmaya devam ediyor. Daha önce Akıllı Tahta projesiyle ilköÄŸretim okullarının birden sekizinci sınıfa tüm dersliklerini akıllı tahta ile tanıştıran Fatih Belediyesi, bu kez de tüm ders müfredatını sanal ortama taşıdı. Akıllı Müfredat adı verilen uygulamaya, www.fatih.bel.tr  adresinden ulaşılabiliyor. Akıllı Müfredat uygulaması, sadece öÄŸrencilerin deÄŸil, evde çocuklarının derslerini takip etmek isteyen velilerin de yardımcısı olacak.

Okulda derslerini akıllı tahta ile iÅŸleyen öÄŸrenciler, okul dışında da derslerini ve gelecek konuları Fatih Belediyesi’nin resmi web sitesine girerek inceleyebilecek. 

 

Akıllı Müfredat sadece Fatih’in deÄŸil tüm Türkiye’nin hizmetinde

Akıllı Müfredat uygulamasına Fatih’in yanı sıra Türkiye’nin her yerinden ulaÅŸmak mümkün. Kullanıcılar için herhangi bir sınırlama koymayan uygulamayı kullanmaksa çok kolay. Bilgisayardan www.fatih.bel.tr adresine girilerek, açılan ‘EÄŸitime Destek’ linkinden projelere ve akıllı müfredatın tamamına ulaşılabiliyor.

 

Sanal ortama aktarılmış akıllı müfredatın hayırlı olmasını dileyen Fatih Belediye BaÅŸkanı Mustafa Demir, ‘geleceÄŸimiz olarak gördüÄŸümüz çocuklarımızla bugünümüzü de paylaÅŸmak istiyoruz. Artık çocuklarımız için bilgisayar ve internet kullanımı bir lüks deÄŸil. Akıllı müfredat ile okuldaki dersler çocuklarımızın ayağına geliyor. ÖÄŸrenciler derslerine buradan çalışıp, tekrar yapabilecek ve gelecek konulara hazırlanabilecek. Çocuklarına yardımcı olmak isteyen velilerimiz de bu uygulamayı rahatlıkla kullanabilirler. Akıllı müfredat çocuklarımıza internet ve bilgisayar başında daha verimli zaman geçirme imkanı da sunuyor. Üstelik akıllı müfredata sadece Fatih deÄŸil tüm Türkiye’den çocuklarımız, öÄŸretmenlerimiz ve  velilerimiz rahatlıkla ulaÅŸabilir.’ dedi.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024