Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 6078 kez okundu. | Belediye Haberleri
Haberin Tarihi :   11 Mayıs 2012 - 18:48

İstanbul Üniversitesi Çocuk Evi Yenilendi

Büyüt
Küçült
İstanbul Üniversitesi Çocuk Evi
Hem üniversite personeli çocuklarına, hem de üniversite dışından 4-6 yaşındaki çocuklara hizmet veren İstanbul Üniversitesi Çocuklar Evi’nin bahçesindeki park, Fatih Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yenilenerek çocuklara daha iyi hizmet verebilecek hale getirildi.

İstanbul Üniversitesi Hasan Ali Yücel Eğitim Fakültesi Çocuklar Evi; İstanbul Üniversitesi Pedagoji Enstitüsü’ne bağlı olarak, Vezneciler, Süleymaniye Caddesi’nde Esnaf Hastanesi’nin karşısında, kendisine ait binada hizmet veriyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Çocuklar Evi’nin oyun alanında yürütülen çalışmalarla, öncelikle uzun yıllardır bakımsız kalması itibariyle tehlike arz eden oyun gurupları onarıldı ve çocuklara daha sağlıklı hizmet verir hale getirildi. Çocukların yaşlarına ve fiziksel özelliklerine uygun olarak üretilen oturma birimlerinin konulduğu parkın, kum havuzu da yenilendi.  Kuş yuvaları da monte edilen parkın tamamına çim serildi.

            Yapılan çalışmalar hem Üniversite hem de öğrenci velileri tarafından takdirle karşılanırken; İstanbul Üniversitesi Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Yardımcısı Doç. Dr. Lütfü İlgar; Çocuklar Evi’nin 47 yıllık tarihinde ilk kez bu kadar güzel bir şekilde düzenlediğini belirterek Fatih Belediyesi’ne ve ekibine kurum adına teşekkür etti.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024