Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 7183 kez okundu. | Belediye Haberleri
Haberin Tarihi :   00 0000 - 17:35

Morgan Freeman Başkan Demir’le Fatih’i Gezdi

Büyüt
Küçült
Morgan Freeman Başkan Demir’le Fatih’i

Ünlü Hollywood yıldızı Morgan Freeman, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir’le Kariye Müzesi’ni gezdi. Oscar’lı aktör Morgan Freeman, Başkan Demir’le sohbetinde ‘İstanbul’dan özellikle Fatih’ten çok etkilendiğini’ söyledi.

 

İstanbul’a üç günlük bir ziyaret düzenleyen ünlü aktör Morgan Freeman’ı İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Fatih Belediyesi birlikte ağırladı. İstanbul’un çeşitli yerlerinin yanı sıra Fatih’te Topkapı Sarayı’nı, Ayasofya’yı, Yerebatan Sarnıcı’nı ve Kariye Müzesi’ni gezen Freeman, tek kelimeyle İstanbul’a hayran kaldı.

 

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Freeman’a Kariye Müzesi’ni gezdirdi. Üç kişilik ekibiyle müzeyi gezen ve tüm ayrıntıları hakkında bilgi alan Freeman uzun bir süre müzede kaldı.

 

Ziyaret esnasında Başkan Demir’le bol bol sohbet eden Freeman, İstanbul’a özellikle Fatih’e hayran kaldığını, söyledi. Başkan Demir’de Freeman’a ziyaretlerinden duyduğu mutluluğu dile getirerek, kendisine Fatih Sultan Mehmet’in resminin bulunduğu bir tabak ile Osmanlı tuğrasının bulunduğu kol saati hediye etti. 

 

Fotoğraf çektirmek isteyenleri de geri çevirmeyen aktör, daha sonra müzeden ayrıldı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024