Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1370 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   13 Kasım 2021 - 04:45

Putin: Bizim krizle bir alakamız yok

Büyüt
Küçült
Putin: Bizim krizle bir alakamız
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Polonya-Belarus sınırındaki göçmen kriziyle ülkesinin hiçbir ilgisi olmadığını ifade etti.

Rusya Devlet Televizyon Radyo Kurumu'na (VGTRK) röportaj veren Putin, Rusya'nın Belarus-Polonya sınırındaki göçmen kriziyle hiçbir ilgisi olmadığını, oradaki insanları Rus havayolu şirketlerinin taşımadığını söyledi.

Belarus-Polonya sınırında kriz! Biden: Büyük endişe duyuyorum

Putin, Belarus Devlet Başkanı Aleksandr Lukaşenko ve Almanya Başbakanı Angela Merkel'in birbirleriyle görüşmeye hazır olduğunu belirtti.

Putin, "Bu görüşme umarım yakın zamanda gerçekleşir, bu çok önemli zira göçmenler öncelikli olarak Almanya’ya gitmeye çalışıyor" dedi.

Avrupa'daki göçmen krizinin askeri ve ekonomik iki nedeni olduğunu söyleyen Putin, bunları Orta Doğu'daki askeri operasyonlar ve AB'de refah seviyesinin yüksek olması şeklinde sıraladı.

Polonya-Belarus sınırında göçmen krizi! Lukaşenko'dan AB'ye tehdit: Gazınızı keserim

Lukaşenko ile Rusya'dan Avrupa'ya gaz sevkiyatını durdurabilecekleri yönündeki açıklaması hakkında görüşeceğini de belirten Putin, karşılıklı anlaşmalarının ihlali olacak olsa da teorik anlamda bu yönde bir talimat verilebileceğini, ancak durumun bu seviyeye varmamasını umduğunu ekledi.

KAYNAK: SPUTNİK



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024