Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2109 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   28 Nisan 2015 - 10:46

ABDdeki faiz erteleme beklentisi doları düşürdü

Büyüt
Küçült
ABDdeki faiz erteleme beklentisi doları

Analistler, son dönemde açıklanan zayıf ekonomik verilerin etkisiyle, ABD Merkez Bankasının faiz artışını erteleme sinyalini, yarın açıklanacak faiz kararına yansıtabileceğine dikkat çekiyorlar.

Dolardan çıkışın etkisiyle dün 1.0927 dolara kadar tırmanan euro bugün 1.0877 dolardan işlem gördü.

Küresel piyasalarda gerileyen dolar, 2.6890 - 2.6900 lira aralığında hareket ederken, euro da 2.92 liranın üzerinde işlem görüyor.

Dolar, geçen Cuma günü 2.7435 lira ile tarihi rekor düzeye tırmanmıştı.

Dövizdeki yükseliş faizler üzerinde de baskı oluşturdu ve iki yıllık gösterge tahvilin faizi 6 ay aradan sonra ilk kez iki haneye çıktı ve ortalama bileşik faiz yüzde 10.31e yükseldi.

DHA





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2024 - 2025