Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 8665 kez okundu. | Fatih Haberleri
Haberin Tarihi :   28 Nisan 2018 - 11:10

Ahmed Hamdi Görk Milletvekili Aday Adayı

Büyüt
Küçült
Ahmed Hamdi Görk Milletvekili Aday
Fatih Ak Parti İlçe Başkanılığını Yapılan Son Kongreyle Orhan Narin Bey e Bırakan Ahmed Hamdi Görk Önümüzdeki Milletvekilliği Seçimi için Aday Adaylığını Başvurusuyla Gerçekleştirdi.

 

Resmi Facebook ve Watsapp Adresindede Başvurusunu ialn etmiş olan Ahmed Hamdi Görk Kimdir:

1962 yılı İstanbul Fatih doğumludur. Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat Bölümünden Lisans ve Gelişim Üniversitesi İşletme Yüksek Lisans derecesine sahip olan Ahmet Hamdi Görk, Bağımsız Denetçi ve Mali Müşavirlik mesleğini icra etmektedir. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında çalışmaları olan Ahmet Hamdi Görk, Dernek ve Vakıf olarak faaliyet gösteren birçok meslek kuruluşunda görev almıştır. Aktif siyasete 2004 yılında Fatih İlçe Başkanlığında başlamış olup sırasıyla; Komisyon üyeliği, Sekreterya Birim Başkanlığı, Seçim İşleri Birim Başkanlığı ve Teşkilatlanma Birim Başkanlığı görevini yürütmüştür. 2011 Milletvekilliği Genel Seçimleri sonucunda mevcut İlçe Başkanının Milletvekilliği adaylığına başvurması sonucunda, atama yolu ile İlçe Başkanlığı görevini yürüten, daha sonra 25 Aralık 2011 AK Parti Fatih İlçe 4.Olağan Kongre neticesinde İlçe Başkanlığına seçilen ve 2 dönem ilçe başkanlığı yapan Ahmet Hamdi Görk evli ve 3 çocuk Babasıdır.6. dönem başkanlığını son yapılan kongreyle Orhan Narine Bırakmıştır.

/





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024