Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 5345 kez okundu. | Fatih Haberleri
Haberin Tarihi :   02 Ocak 2019 - 15:56

AK PARTİ FATİH KADIN KOLLARI YENİ YILIN İLK BEBEKLERİNİ ZİYARET ETTİ

Büyüt
Küçült
AK PARTİ FATİH KADIN KOLLARI YENİ YILIN İLK BEBEKLERİNİ ZİYARET
AK Parti Fatih Kadın Kolları’nın “her bebek bir umut, dünya kadar mutluluk” temalı düzenlemiş olduğu program yeni yılın ilk saatlerinde Bezmilem Vakıf Gureba Hastanesi, Samatya Hastanesi ve Cerrahpaşa Hastanesi’nde yılın ilk bebeklerini ziyaret ettiler.

 

 AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nurhan ÇALIK risayetinde AK Parti İstanbul Milletvekili Abdullah GÜLER, AK Parti Fatih İlçe Başkanı Orhan NARİN ve Fatih Belediye Başkan Adayı Ergün TURANın katılımıyla gerçekleşti. Programda AK Parti Fatih Kadın Kolları Yönetimi ve AK Parti Fatih İlçe Yönetimi Bezmiâlem Vakıf Gureba Hastanesi, Samatya Hastanesi ve Cerrahpaşa Hastanesinde yeni yılın ilk günü bebeklerini kucaklarına almış anneleri ziyaret etti. 

AK Parti Fatih Kadın Kolları Yönetimindeki hanımların sevgilerini katarak ördükleri yelek, patik ve atkıları günün anısına hediye olarak takdim eden AK Parti Fatih Kadın Kolları Başkanı Nurhan ÇALIK, annelere bebekleri ile birlikte bir ömür sağlıklı, mutlu, huzurlu bir ömür diledi. Yeni yıla dünyanın en güzel ve huzur verici kokusu olan bebek kokusu ile giren AK Parti Fatih Teşkilatı hastane personeline de yeni yıl için güzel temennilerde bulunarak programa İlçe Emniyet Müdürü ve görevi başında nöbet tutan polislerimizi ziyaret ederek devam ettiler.  

 

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024