Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 676 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   12 Eylül 2022 - 05:41

105 yeni yurt binası geliyor!

Büyüt
Küçült
105 yeni yurt binası
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, A Haber canlı yayınında 105 yeni yurt projesi ile ilgili detayları açıkladı

Çarşamba günü Başkan Erdoğan'ın katılımı ile açılacak yurtlar için, 'Yeni bir milat olacak' diyen Kasapoğlu, "Gençler her şeyin en iyisi, en güzeline layık. Biz onların yanında olduğumuzu laf değil icraat ile gösteriyoruz." ifadelerini kullandı.

 

BAKAN KASAPOĞLU: SADECE KONAKLADIKLARI YERLER DEĞİL, YAŞAM ALANLARI OLARAK GÖRÜYORUZ

Bakan Kasapoğlu şöyle konuştu:

İlk fazda yüzde 80 yerleştirme oranına ulaştık. Bu oran tüm zamanların rekoru. Tüm gençlerimizi bu güzel çatı altında buluşturacağız. Bu çatı gençlerin gelip sadece konakladıkları yer değil, yaşam alanı. Burayı biz ayrıca ikinci bir üniversite gibi değerlendiriyoruz. Spor salonları, yaşam alanları ile devasa bir hizmet sunuyoruz.

"ÇARŞAMBA GÜNÜ YENİ BİR MİLAT OLACAK"

Özellikle ülkemizin dört bir yanında geniş bir network var. Gece gündüz tüm ekibimizle çalışan bir merkez burası. Gençlerimizin yanında olduğumuzu laf ile değil eser ile gösteriyoruz. Burslar ile, beslenme ile, kredi ile her alanda çığır açtık. Çarşamba günü yeni bir milat olacak. Gençlerimize her şeyin en iyisi, en güzeli yakışır.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024