Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 646 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   17 Mart 2023 - 09:36

A Milli Takım'ın aday kadrosu belli oldu

Büyüt
Küçült
A Milli Takımın aday kadrosu belli
A Milli Takımımızın, 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nde Ermenistan ve Hırvatistan’la oynayacağı karşılaşmaların aday kadrosu belli oldu.

AMilli Futbol Takımı'nın, 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nde Ermenistan ve Hırvatistan’la oynayacağı karşılaşmaların aday kadrosu açıklandı.

Umut Nayir (Ümraniyespor) ve Mehmet Can Aydın (Schalke 04), aday kadroya ilk kez davet edildiler.

İşte A Milli Takım aday kadrosu:

KALECİLER: Altay Bayındır, Fehmi Mert Günok, Uğurcan Çakır

SAVUNMA: Zeki Çelik, Onur Bulut, Abdülkerim Bardakcı, Cenk Özkacar, Çağlar Söyüncü, Merih Demiral, Ozan Kabak, Samet Akaydin, Tayyip Talha Sanuç, Eren Elmalı, Ferdi Kadıoğlu

ORTA SAHA: Abdülkadir Ömür, Barış Alper Yılmaz, Cengiz Ünder, Arda Güler, Hakan Çalhanoğlu, İsmail Yüksek, Mehmet Can Aydın, Orkun Kökçü, Salih Özcan, İrfan Can Kahveci, Kerem Aktürkoğlu

FORVETLER: Cenk Tosun, Enes Ünal, Umut Nayir

 

KAMP PROGRAMI!

A Milli Takım'a davet edilen oyuncular, 19 Mart Pazar günü saat 18.00'den itibaren TFF'nin Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanmaya başlayacak. A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, 20 Mart Pazartesi günü EURO 2024 Elemeleri ve kampın başlangıcına ilişkin bir basın toplantısı düzenleyecek. Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'ndeki toplantı, saat 14.30'da başlayacak.

Hazırlıklarına 20 Mart Pazartesi günü gerçekleştireceği antrenmanlarla başlayacak ay-yıldızlılar, Ermenistan maçı için 24 Mart'ta Türk Hava Yolları'na ait uçakla Erivan'a gidecek. A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ve bir futbolcu, aynı gün TSİ 17.15'te Ermenistan maçına ev sahipliği yapacak Republican Stadı'nda basın toplantısı düzenleyecek. Ay-yıldızlılar, maç öncesindeki resmi idmanını toplantının ardından TSİ 18.00'de bu tesiste gerçekleştirecek.

Ermenistan-Türkiye müsabakası, 25 Mart Cumartesi günü TSİ 20.00'de başlayacak ve TRT 1'den naklen yayınlanacak.

A Milli Takım, Ermenistan karşılaşmasının hemen ardından Türk Hava Yolları'na ait uçakla Erivan'dan Bursa'ya geçecek. A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ve aday kadrodan bir oyuncu, 27 Mart Pazartesi günü saat 16.15'te Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nda bir basın toplantısı düzenleyecek. A Milliler, karşılaşma öncesindeki resmi antrenmanını da bu statta saat 17.00'de yapacak.

Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nda 28 Mart Salı günü oynanacak Türkiye-Hırvatistan maçı, saat 21.45'te başlayacak ve TRT 1'den canlı olarak yayınlanacak.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024