Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3680 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   15 Şubat 2015 - 21:53

Ak Partili Çalık: Kadın cinayetleri artmadı, görünürlüğü arttı

Büyüt
Küçült
Ak Partili Çalık: Kadın cinayetleri artmadı, görünürlüğü

AK Parti Adana Kadın Kolları 4üncü Olağan Kongresi Yüreğir Kültür Merkezinde yapıldı. Kongreye Adana milletvekillerinin yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık da katıldı. Açılış konuşmalarının ardından söz alan Çalık, kadınlar için çok önemli yasal düzenlemeler yaptıklarını kaydederek, Bunlara rağmen engel olamadığımız, bugün bir kez daha üzüntülerimizi ilettiğimiz kadın ölümlerine malesef şahitlik ediyoruz. Mersinde Özgecan Aslan evladımız daha hayatının baharında o güzel evlat vahşice öldürülmüş tüm Türkiyenin ağlamasına yanmasına sebep olmuştur. Biz kadınla ilgili her alanda kadının korunmasına yönelik yasal düzenlemeler yaptık dedi.

Kadına yönelik şiddetin önlenmesi için yapılan düzenlemeler hakkında bilgiler veren Çalık, şöyle devam etti:

6284 sayılı kanunu çıkardık hem şiddeti önleyelim hem de şiddeti yapana gerekli cezayı verelim diye. Ama bu yasal düzenlemelere rağmen hala kadın ölümleri var mı malesef var. Şunun altını net bir şekilde çiziyorum. AK Parti döneminde kadın ölümleri arttı diyenlere cevabımızdır. Asla böyle bir şey söz konusu değil. Sadece daha fazla görünürlüğü artmıştır. Ama bunu yanı sıra kadına yapılan şiddeti sadece kınamakla kalmayacağız. Hele ki ölümlerle ilgili, hele de böyle vahşice canice yapılan ölümlere karşı bütün lanet duygularımızı söylüyoruz. Ben dün bir tweet attım. İdamı kaldırdık ama böyle vahşice canice yapılan işlemlerin hepsinde düşünmeden geçemiyoruz. İnanıyorum ki adalet o canilere gereken cezaları verecektir.

Salih ÜÇTEPE - Akif ÖZDEMİR/ADANA, (DHA)





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2024 - 2025