Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 871 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   29 Eylül 2022 - 09:44

AKAR:Kandil'e hava harekatı yapıldı

Büyüt
Küçült
AKAR:Kandile hava harekatı
Şırnak'ta konuşan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Türkiye-Suriye sınırına 140 kilometre olan Asos bölgesine harekat düzenlendi. Mehmetçik, Asos'ta 16 terörist mağarasını büyük bir başarıyla vurdu." dedi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Şırnak'ta "2023'e Doğru Şehir Buluşmaları" programında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Akar'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

Şırnaklılar acılı, sıkıntı günler yaşadı. Daha sonra el birliğiyle bugünlere geldi. Bütün hemşehrilerimizle birlikte olmayı çok arzu ediyoruz. Bu işbirliğinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.

Kişilikli ve kimlikli siyasetle Türkiye özne haline geldi. TSK'nın görev ve sorumlulukları arttı. Bu bilinçle mücadelemizi sürdürüyoruz. 85 milyonuz biz. Dolayısıyla birlik ve bütünlüğümüzü sağlayacağız.

TSK EN YOĞUN GÜNLERİ YAŞIYOR

Şu anda el atılmayan program yok. Kardeşliğimizi tahkim etmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. TSK en yoğun günleri yaşıyor. Bunlardan birincisi hudut güvenliği. Birlik sayısı bakımından en üst, ileri seviyedeyiz. Hudutların korunması için ne gerekiyorsa yapılıyor. Mehmetçiğin nefesi teröristlerin ensesinde.

TSK aynı zamanda başta Kıbrıs'taki kardeşlerimiz olmak üzer dost ve müttefik ülkelerin de yanında olmayı sürdürüyoruz. En son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar operasyonlarımız sürecek. Terör belasından vatandaşlarımızı kurtaracağız. PKK, Kürtlerin temsilcisi değildir.

ASOS'A HAREKAT DÜZENLENDİ

Daha 26'sında geçtiğimiz 2 gün önce Türk Silahlı Kuvvetleri ,Türkiye-Suriye sınırına 140 kilometre olan Asos bölgesine harekat düzenlendi. Asos'ta 16 terörist mağarası, sığınağı, sözde komuta yeri büyük bir başarıyla vuruldu.

DURMAK YOK

Son terörist etkisiz hale getirilene kadar durmak yok. Teröristler uluslararası kamuoyunun kafasını karıştırmak için her şeyi yapıyor. Türkler ve Kürtler kardeştir. Geçmişte ve günümüzde çok teşebbüs oldu, direndik, direnmeye devam edeceğiz. Tek yumruk olacağız. Bu vatanı biz beraber kurduk, fitneye fesata su taşımayalım. İster adı PKK olsun ister YPG olsun bunlar terörist. Terör belasından kurtulmakta kararlıyız.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024