Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2046 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   01 Haziran 2015 - 11:24

Alanyada kaçak göçmen operasyonu

Büyüt
Küçült
Alanyada kaçak göçmen

Alanya Sahil Güvenlik Bot Komutanlığı ekipleri, Alanyanın 50 mil açıklarında devriye görevi yaptığı sırada, şüphe üzerine Open Sea adlı tekneyi durdurdu. Gemiye çıkan ekipler, aralarında bir Fransızın da bulunduğu 174 kişiyi yakaladı.

Ekipler, yolcuların bir kısmını tur teknesiyle karaya çıkarırken, bir kısmı da Alanya Limanına demirleyen Open Seaden indirerek Sahil Güvenlik Komutanlığına götürdü. Geminin 3 kişilik mürettebatı gözaltına alınırken, yasa dışı yollarla ülkeyi terk etmek isteyen bir Fransız yolcu hakkında da yasal işlem yapıldı.

Gemiyle, başta İtalya olmak üzere çeşitli Avrupa ülkelerine gitmeye çalışan kaçaklar, ifadelerinin ardından otobüslerle Mersine gönderilecek.

AA

 

 

 

 


 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2024 - 2025