Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2136 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   12 Eylül 2015 - 15:14

Bakanlar Kurulu onaylarsa Kurban Bayramı tatili 9 gün olacak

Büyüt
Küçült
Bakanlar Kurulu onaylarsa Kurban Bayramı tatili 9 gün

Bakan Topçu, bayram tatilinin 9 gün olma nedenini ise İş turizmi açısından düşünüyorum olarak açıkladı. Tatilin 19 Eylül Cumartesi ve 27 Eylül Pazar tarihleri arasında olması planlanıyor. Böylece resmi tatil olarak yarım gün tatil olan arife günü de tam gün tatil olacak.



Son günlerde yaşanan terör olaylarının turizm üzerindeki etkisini de değerlendiren Bakan Topçu, Birilerinin abarttığı gibi çağrılar yaptığı gibi değildir çok şükür. Yüzde 5 turist sayısında artış vardır dedi.
Bakan Yalçın Topçu, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Edirneye geldi. İlk olarak Valilik ziyareti gerçekleştiren Bakan Topçu, Edirne Valisi Dursun Ali Şahin ile makamında bir araya geldi. Valilik binasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bakan Topçu, Kurban Bayramı tatilinin uzatılması ile ilgili olarak Önümüzde Kurban Bayramı var. Ben Kültür ve Turizm Bakanı olarak tatilin birleştirilmesini istiyorum. Bakanlar Kurulunda Başbakanımıza arzımız olacak. Sanıyorum ki inşallah gereği yapılır. İş turizmi açısından düşünüyorum dedi.

 DÜNYADA YAŞANAN KRİZDEN DOLAYI MUTLAKA SIKINTILAR VAR


Son günlerde yaşanan terör olaylarının turizm üzerindeki etkisi yönünde açıklama yapan Bakan Topçu, Birilerinin abarttığı gibi çağrılar yaptığı gibi değildir çok şükür. Yüzde 5 turist sayısında artış vardır bunu biliyorsunuz. Dünyada yaşanan krizden dolayı mutlaka sıkıntılar var. Önümüzdeki günlerde Sayın Cumhurbaşkanı ve hanımefendinin himayelerinde G-20 toplantılarımız olacak. G-20 ülkelerimizin hanımefendileri ve diğer konuklarımız Cumhurbaşkanımız ve bizim himayemizde ağırlanacak dedi.

BEN BAĞIMSIZ BAKANIM


Bir gazetecinin Siyasete devam edecek misiniz? sorusunu da cevaplandıran Bakan Topçu, Ben bağımsız bakanım arkadaşlar. Anayasa emrini yerine getirmiş bir kabine var. Bu kabine memleketimizi salimen inşallah seçimlere taşıyacak. Nasılsa düşman Polatlıya gelmiş meclisimiz açık kalmışsa bu meclis açık kalacak. Bu hükümet icra hükümetidir. Devletin bir saniyesi bin yılı ayrıdır. Milletin emanet yerleridir orası diye konuştu.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER

Henüz eklenmiş bir anketimiz bulunmamaktadır !
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2024 - 2025