Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 631 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   21 Mart 2023 - 05:13

Batılı ülkelerden şok itiraf!

Büyüt
Küçült
Batılı ülkelerden şok
Batı medyasından Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerini fırsat bilen misyonerlerin bölgede Hristiyanlık propagandası yaptığı itirafı geldi. 'Yardım' bahanesiyle bölgeye gelen misyonerlerin Türkiye tarafından engellendiği belirtildi.

Hollanda medyasında dikkat çeken bir haber yayımlandı. Haberde, yıkıcı 6 Şubat depremlerini fırsat bilen Hristiyan ülkelerinin, Türkiye’deki bu durumu fırsata çevirmeye çalıştığı kaydedildi.

MİSYONERLİK İTİRAFI

Nederlandsdagblad isimli bir medya kuruluşu tarafından yayımlanan haberde, Kahramanmaraş depremlerinin ardından Batılı ülkelerin bölgede misyonerlik faaliyetleri yürüttükleri itiraf edildi.

ACİL YARDIM YERİNE HRİSTİYANLIK PROPAGANDASI

Dick Schinkelshoek imzalı haberde, Ortodoks, Katolik ve Protestan kiliselerinin acil yardım yerine durumu istismar ederek İncil dağıttığı ve Hristiyanlık propagandası yaptığı kaydedildi.

TÜRKİYE ENGELLEDİ

Haberde, ‘yardım’ bahanesiyle Kahramanmaraş’ta faaliyet gösteren kiliseye bağlı bir kuruluşun, AFAD’ın koordinasyon ağından çıkarıldığı belirtildi.

__________________

DEPREM BÖLGESİNDE MİSYONERLİK FAALİYETLERİNE GEÇİT YOK!

Daha önce de deprem bölgesinde misyonerlerin Hristiyanlık propagandası yaptığı belirlenmişti.

Misyonerlerin, Hatay’da ve Kahramanmaraş’ta vatandaşlara broşür dağıttıkları tespit edilirken, İngiliz ve Almanların depremzede çocuklar için getirdiği ihtiyaç malzemelerinin içinden ‘İsa seni seviyor’ yazılı kartlar çıkmıştı.

Hıristiyan gençlerden oluşan misyoner grubun, bölgedeki okullara yardımda bulunmak için geldiklerini söyleyerek, vatandaşlarla diyalog kurmaya çalıştığı öğrenilmişti.

Çocukları ve gençleri etkilemeye çalışan misyoner grupların ‘kutsama’ adı altında bazı ritüeller yaptıkları kaydedilmişti.

Olayın duyulmasının ardından emniyet güçlerinin harekete geçtiği ve şahısları gözaltına aldığı belirtilmişti.

dEPrem ,Yardım ,Misyonerlik ,Engel,Batı



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024