Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3453 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   03 Åžubat 2015 - 14:37

Bot alabora oldu, üsteğmen kayıp

Büyüt
Küçült
Bot alabora oldu, üsteğmen

Ä°stanbuldaki 4üncü Kara Havacılık Alay Komutanlığında görevli Pilot ÃœsteÄŸmen Burak Ä°z, izinli olarak geldiÄŸi Denizlinin Sarayköy ilçesinde bugün saat 10.30 sıralarında ördek avlamak için 3 arkadaşıyla lastik bota binerek Menderes Nehrine açıldı. KabaÄŸaçlar Mevkisine geldiklerinde, bir aÄŸaç dalına takılan bot alabora oldu. Akıntıya kapılan Pilot ÃœsteÄŸmen Burak Ä°z kaybolurken diÄŸer üç kiÅŸi bir aÄŸaç dalına tutunmayı baÅŸardı. Bu kiÅŸiler yüzerek kıyıya çıkıp kurtuldu. 

 

İTFAİYE DALGIÇLARI ARAMAYA BAŞLADI

Kaybolan Pilot Üsteğmen İzin bulunması için Denizli İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri bölgeye gönderildi. Ancak, Deniz AFAD ekibinin sualtı biriminin 1.5 yıl önce kapatılması nedeniyle müdahalede bulunamazken sadece karadan arama yapabildi.

Haberin Videosu Menderes Nehri´nde bot alabora oldu, pilot üsteÄŸmen kayıpstartFlvPlayer_PostaV2(divFlvPlayer26667,26667,201502,26667-252850.jpg,1, 0,Menderes Nehrinde bot alabora oldu, pilot üsteÄŸmen kayıp);

Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesinden yardım istendi ve olaydan yaklaşık 2 saat sonra bölgeye itfaiyenin dalgıç ekibi geldi. Botla nehre açılan dalgıçlar Pilot Üsteğmen Burak İzi bulabilmek için su altında arama çalışmalarına başlattı.

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024