Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 660 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   28 Mayıs 2024 - 10:15

Çocuklar yanmış kalıntılarda yemek arıyor!

Büyüt
Küçült
Çocuklar yanmış kalıntılarda yemek
İsrail 7 Ekim'den bu yana Filistinlileri katlediyor.Son olarak İsrail, Uluslararası Adalet Divanı'nın, saldırıları durdurma kararı aldığı Gazze Şeridi'ndeki Refah şehrinde yerlerinden edilmiş Filistinlilerin çadırlarına 26 Mayıs'ta saldırı düzenledi.

Düzenlenen saldırıda en az 40 Filistinlinin hayatını kaybettiÄŸi açıklandı.

'Çok sayıda çadır yandı'

Görgü tanıkları, "Ä°srail ordusunun bombardımanı kamptaki çok sayıda çadırın yıkılmasına ve yanmasına neden oldu. Bu kamp, binlerce yerinden edilmiÅŸ Filistinlinin yaÅŸadığı Refah kentinde, Ä°srail ordusunun boÅŸaltılmasını istediÄŸi bölgede yer almıyor." demiÅŸti.Tanıklar, Ä°srail savaÅŸ uçaklarının kampa en az 8 roketle saldırı düzenlediÄŸini belirtmiÅŸti.

Ä°nsanlık dramı baÅŸka bir boyuta ulaÅŸtıYaÅŸananların ardından Refah'daki insanlık dramı baÅŸka bir boyuta ulaÅŸtı.Ä°srail'in kuÅŸatma altına alıp insani yardımların geçmesine müsade etmediÄŸi Refah'ta açlık tehlikesi baÅŸ gösteriyor.

Çocuklar yanmış enkazların arasında yiyecek arıyor Refah'taki Filistinliler, Ä°srail'in Refah'ta yerinden edilmiÅŸ insanlar için belirlenen bölgeye düzenlediÄŸi saldırının ardından yanmış enkazlar arasında yiyecek arıyor.

Ä°srail savaÅŸ uçakları, Refah'ın kuzeybatısında BirleÅŸmiÅŸ Milletler Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı (UNRWA) depolarının bulunduÄŸu bölgenin yakınında yaÅŸayan yerinden edilmiÅŸ Filistinlilerin çadırlarını bombaladı.Saldırıda aralarında çocukların da bulunduÄŸu onlarca Filistinli hayatını kaybetmiÅŸti

 Filistin , #Gazze , Saldırı , #Açlık , Ä°srail 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024