Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2112 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   16 Temmuz 2015 - 14:24

Cumhurbaşkanı Erdoğanın söz verdiği para yattı

Büyüt
Küçült
Cumhurbaşkanı Erdoğanın söz verdiği para

ABDye giden Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Atatürk Havalimanında soruları yanıtladı. Özdemir, Cumhurbaşkanımızın 3üncü havalimanı çalışanlarına iftar yemeğinde verdiği sözü tuttuk. Sabah yaklaşık 5 bin 300 çalışanın hesabına 2 bin 500 lira yatırıldı dedi.

Şu anda 3üncü havalimanında 5 binin üzerinde çalışanlarının olduğunu söyleyen Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, 3üncü Havalimanı inşaat şantiyesi sayın cumhurbaşkanımız ziyaret etti. Havadan helikopterle çalışmaları izlediler. Akşam çalışanlar ve bizler ile birlikte iftar programı yapıldı. Gayet güzel bir iftar programından sonra konuşma yaptı.

ONUN AÇIKLAMASINI İSTEDİK Paging.create(2, 1);



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2024 - 2025