Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 566 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   28 Haziran 2022 - 04:49

Cüneyt Arkın Vefat Etti

Büyüt
Küçült
Cüneyt Arkın Vefat
Yeşilçam'ın usta sanatçısı Cüneyt Arkın, 85 yaşında İstanbul'da hayatını kaybetti. Çok sayıda kişi sanatçı için başsağlığı mesajı paylaştı.

Birçok unutulmaz filme imza atan Türk sinemasının dev sanatçısı Cüneyt Arkın, dün gece saatlerinde rahatsızlandı. Beşiktaş Ulus'ta bulunan özel bir hastanede tedavi altına alındı.

85 yaşındaki oyuncu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Büyük aktör Cüneyt Arkın için çok sayıda taziye mesajı yayımlandı.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun mesajında;

"Türk sinemamızın usta ismi Cüneyt Arkın'ın vefatını derin bir teessürle öğrendim. Her zaman sevgi ve saygıyla yad edilecek olan kıymetli sanatçımıza Allah'tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve sanat camiamıza başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın sosyal medya hesabından;

Kara Murat, Malkoçoğlu, Battal Gazi, Dünyayı Kurtaran Adam…Türk sinemasının efsane ismi sevgili Cüneyt Arkın'a Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun. Hepimizin başı sağ olsun" mesajını paylaştı.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy başsağlığı mesajında şunları söyledi:

"Unutulmaz rolleriyle hafızalarımıza kazınan, Türk sinemasının çok değerli ismi Cüneyt Arkın'ın vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrendim. Usta oyuncuya Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum. Başımız sağ olsun."

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları aktardı:

Türk sinemasının kahramanı, beyaz perdenin duayeni, kıymetli sanatçımız Cüneyt Arkın'a Allah'tan rahmet; ailesi, sevenleri ve sanat dünyamıza başsağlığı diliyorum. Ruhu şad, mekanı cennet olsun." .

Vefat ,Cüneyt Arkın ,Taziye





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024