Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2096 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   14 Ağustos 2015 - 23:23

Diyarbakır ve Siirtte emniyete saldırı

Büyüt
Küçült
Diyarbakır ve Siirtte emniyete

Diyarbakırın Silvan ilçesinde polis merkezine bir grup terörist tarafından iki el yapımı bomba atıldı. Edinilen bilgiye göre, Mescit Mahallesindeki polis merkezine bir grup terörist tarafından iki tane el yapımı bomba atıldı. Saldırıda herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmazken emniyet güçlerinin saldırıya karşılık vermesinin ardından teröristlerle polis arasında çatışma yaşandı. Kurdukları barikatların altına patlayıcı yerleştirerek ara sokaklara kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede çalışma başlatıldı.

Siirtte bir grup terörist tarafından polis lojmanlarına patlayıcı madde ve silahla yapılan saldırıda 2 polis yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Çakmak Mahallesinde bulunan polis lojmanlarına bir grup terörist tarafından önce el yapımı patlayıcı ile ardından uzun namlulu silahla saldırı yapıldı. Olayda 2 polis yaralandı. Polis ekiplerinin saldırıya anında karşılık vermesinin ardından kısa süreli çatışma yaşandı. Çatışmanın ardından teröristler karanlık faydalanarak ara sokaklara kaçtı. Yaralı polisler hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, polis ekipleri kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede operasyon başlattı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2024 - 2025