Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2945 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   09 Şubat 2015 - 15:41

Her şey 50 saniyede oldu

Büyüt
Küçült
Her şey 50 saniyede

İlçe merkezine yaklaşık 20 kilometre uzaklıktaki Karacasöğüt Mahallesinin Ovacık mevkisinde oluşan hortum nedeniyle çok sayıda evin çatısı uçtu, seralar zarar gördü, ağaçlar devrildi, enerji ve telefon nakil hatları koptu.

Marmaris Kaymakamlığı ve İlçe Tarım Müdürlüğü yetkilileri bölgeye gelerek hasar tespit çalışmaları başlattı.

Elektrik dağıtım şirketi AYDEMin görevlileri de devrilen direkleri yeniden dikmeye ve kopan hatları bağlamaya başladı. Akşama doğru bölgeye elektriğin yeniden verilmesinin planlandığı bildirildi.

Karacasöğöt Mahallesi Muhtarı Erol Tosun, gazetecilere yaptığı açıklamada, hortumun mahallelerinde büyük hasara yol açtığını, tek tesellilerinin can kaybı yaşanmaması olduğunu söyledi.

Hortum nedeniyle 5 evin çatısının uçtuğunu belirten Tosun, 50ye yakın sera zarar gördü. Elektrik direkleri ve tellerinde hasar oluştu. Yetkililer gelerek incelemelere başladı. Vatandaşlarımızın mağduriyetinin giderileceğine inanıyoruz dedi.

Hortum sırasında Ovacıkta bulunmadığını ifade eden Tosun, vatandaşlardan bazılarının hortumun 30 saniye, bazılarının ise 50 saniye kadar sürdüğünü söylediğini aktardı.

Necibe Yıldırım ise kısa süren hortumun ağaçlarını devirdiğini ve serasının naylonlarını uçurup, direklerini kırdığını dile getirdi. Yıldırım, serasındaki çileklerin toplanamaz hale geldiğini kaydetti.

AA

 

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024