Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 895 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   29 Eylül 2022 - 04:32

İstanbul Valiliği nden- deplasman -kararı

Büyüt
Küçült
İstanbul Valiliği nden- deplasman
İstanbul Valiliği; Üç büyük kulübün kendi aralarında oynayacağı Lig ve Kupa müsabakalarında misafir takım seyircisi alınmayacağını açıkladı.

 

İstanbul Valiliği, İstanbul un üç büyükleri arasında oynanacak tüm maçlara kulüplerin isteği ve kabulü doğrultusuna deplasman seyircisi yasağı getirildiğini açıkladı.

İşte Valilik ten yapılan açıklama:

İl Spor Güvenlik Kurulu nun 02.08.2022 tarih ve 1 (bir) numaralı kararı aldığı toplantısında Beşiktaş A.Ş., Galatasaray A.Ş. ve Fenerbahçe A.Ş. kulüplerini temsilen katılan yöneticilerin kendi istekleri ve kabulü doğrultusunda,

İstanbul da bu kulüplerimizin kendi aralarında oynayacağı Spor Toto Süper Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası müsabakalarına misafir takım seyircisi alınmayacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024