Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 939 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   22 Mart 2023 - 04:39

İstanbula Flaş Yağış Uyarısı

Büyüt
Küçült
İstanbula Flaş Yağış
İstanbul'a üst üste uyarılar geldi. İşte İstanbul, Ankara, İzmir ve birçok şehirde hava durumu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu(Sivas hariç), Batı Karadeniz, Orta Karadeniz'in iç kesimleri.

Adana'nın kuzey ve doğusu, Osmaniye, Erzurum çevreleri, Kahramanmaraş'ın batısı ve Hatay'ın batı kesimlerinin yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Çığ tehlikesine dikkat: Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun eğimli ve yüksek yamaçlarında çığ tehlikesi riski bulunduğundan dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Yurtta sıcaklık: Hava sıcaklıklarının, mevsim normalleri civarında ve yer yer mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği, çarşamba gününden itibaren yağış alan yerlerde azalıp mevsim normalleri civarına ve yer yer altına düşeceğinin tahmin edildiği bildirildi.

İstanbul'a üst üste flaş uyarı!

MGM İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamada; bölge genelinde 22 Mart Çarşamba günü yağmur ve sağanak şeklinde başlaması beklenen yağışların, perşembe günü yer yer kuvvetli olacağı kaydedildi.

Şen İstanbul ayrıntısını verdi

Hava profesörü Orhan Şen, güne dair genel değerlendirmesinde İstanbul'la ilgili ayrıntıları da paylaştı. Şen, "Bugün Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve orta Karadeniz, Adana Osmaniye Hatay Maraş Erzurum yağmurlu. Sıcaklıklar ortalamada. Bugün ve yarın sabah İstanbul'da yağmur var 12 C. Yarından sonra yağış kesiliyor" dedi. Şen geçtiğimiz gün İstanbul'da 1 hafta yağış yok demişti...

İstanbullu dikkat akşam hasta olmayın

Hava uzmanı Kerem Ökten ise, "İstanbul'da yağmur geçişleri bekleniyor. Akşam hava soğuyacak. Sıkı giyinmeli..." dedi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024