Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 571 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   24 Mart 2023 - 02:56

İstanbul'da araştırma hastanesinde yangın

Büyüt
Küçült
İstanbulda araştırma hastanesinde
Üsküdar'da bulunan Sultan Abdulhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yangın çıktı.Üsküdar'da bulunan Sultan Abdulhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yangın çıktı.

Saat 02.30 sıralarında Üsküdar'daki Selimiye Mahallesi'nde bulunan Sultan Abdulhamit Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin 6. katında bulunan ameliyathane kısmında henüz bilinmeyen bir nedenle çıktı. Hastaneden dumanların yükseldiğini fark eden görevliler itfaiyeye haber verdi.

HASTALAR ÇEVRE HASTANELERE SEVK EDİLDİ

Haber verilmesi üzerine hastaneye çevre ilçelerden çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken hastanede tedavi gören hastalar hastanenin bahçesine çıkarıldı. Buradan ambulanslara alınan hastalar çevrede bulunan diğer hastanelere sevk edildi.

Üsküdar'daki hastanenin ameliyathanesinde yangın! İtfaiye ekipleri 4 saatlik çalışmayla söndürebildi

1 KİŞİ ÖLDÜ, 10 KİŞİ YARALANDI

Hastanede çıkan yangın itfaiye ekiplerinin yaklaşık 4 saat süren çalışmaları sonucu tamamen söndürülürken, İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada yangında 1 yoğun bakım hastasının hayatını kaybettiği, 10 kişinin yaralandığı belirtildi. 109 hastanın ise başka hastanelere nakledildiği ifade edildi.

Üsküdar'daki hastanede yangın! 1 yoğun bakım hastası hayatını kaybetti, 10 kişi yaralandı

"PENCEREYE ÇIKTIM BAKTIM Kİ KIVILCIMLAR ATIYOR DIŞARIYA"

Hastanede yatan hastalardan biri, "Biz uyuyorduk, kattaki hemşireler ve hasta bakıcılar bize hemen boşaltmamızı söylediler. Bu arada tabii hemen pencereye çıktım baktım ki kıvılcımlar atıyor dışarıya. Karşımda da yaşlı bir amca vardı hemen onun fişlerini çektim ve sedyeyle dışarı çıkardım. Sonra görevliler ve itfaiye geldi ve diğer hastaları da tahliye ettiler" şeklinde konuştu.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024