Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber
Cinayetten 8 dakika önce, lojmanın önüne Celal Yılmazın otomobiliyle birlikte motosikletiyle gelen Sülüşoğluna, Emniyet Müdür Yardımcısının aracından inerek tekme ve yumruk attığı görülüyor. Güvenlik kamerası görüntülerinde, saatler 00.49u gösterirken, Emniyet Müdür Yardımcısı Celal Yılmaz ile motosikletli Ahmet Sülüşoğlunun Halkalıdaki lojmanın giriş kapısının önüne birlikte geldikleri görülüyor. Aracından çıkan Celal Yılmaz, motosikletini durdurup inen Sülüşoğluna tekme ve yumruk atıyor. O sırada lojmana gelen bir otomobilden inen kişi ile güvenlik görevlileri araya girerek kavgayı ayırıyor.
GİTTİ, 8 DAKİKA SONRA GELDİ
Birkaç dakika süren bu gerginlikten sonra, 33 yaşındaki Ahmet Sülüşoğlu motosikletine binerek lojmanın önünden uzaklaşıyor. Ancak Sülüşoğlu saat 00.57de, yani kavgadan 8 dakika sonra yeniden motosikletiyle lojmanın önüne geliyor ve kuru sıkı tabancasını çekiyor. O sırada biri güvenlik görevlisi, biri de sivil giyimli 2 kişiyle birlikte yan yana durmakta olan Emniyet Müdür Yardımcısı Celal Yılmaz, silahını çekerek yakın mesafeden Sülüşoğluna ateş edip öldürüyor. Celal Yılmazın cinayetten sonra telaşlı şekilde cep telefonundan arama yaptığı da dikkat çekiyor.
Haberin Videosu İşte cinayetten 8 dakika öncesi...startFlvPlayer_PostaV2(divFlvPlayer34625,34625,201508,34625-351057.jpg,1, 0,İşte cinayetten 8 dakika öncesi...);
TERÖRİST SANDIM DEMİŞTİ
Halkalıda tartıştığı motosiklet sürücüsünü beylik silahıyla öldüren Emniyet Müdür Yardımcısı Yılmaz, Silahlıydı. Terörist olduğunu zannettim, o yüzden vurdum demişti. Ancak olay öncesine ait görüntülerde Yılmazın Ahmet Sülüşoğluna tekme ve yumrukla saldırdığı görülüyor. Olaydan 8 dakika öncesine ait görüntüler de ortaya çıktı
(Solda) Ahmet Sülüşoğlu ve (Sağda) Emniyet Müdür Yardımcısı Celal Yılmaz