Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1092 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   08 Ocak 2022 - 03:47

Kılıçdaroğlu: İstanbul'un nüfusunu 2 buçuk milyon azaltacağız

Büyüt
Küçült
Kılıçdaroğlu: İstanbulun nüfusunu 2 buçuk milyon
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Samandağ'dan başlayıp Mersin'e kadar geliştireceğimiz bir proje var. Proje, 5 yıl içerisinde İstanbul'un nüfusunu 2 buçuk milyon azaltacak.' dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Beylikdüzü Ä°lçe Örgütü'nün ilkini 2016 yılında gerçekleÅŸtirdiÄŸi CHP Beylikdüzü Vefa Ödülleri Töreni'nin beÅŸincisi, Ä°stanbul Kongre Merkezi'nde yapıldı. Ödül törenine, CHP Genel BaÅŸkanı Kemal KılıçdaroÄŸlu'nun yanı sıra Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Ekrem Ä°mamoÄŸlu, CHP Ä°l BaÅŸkanı Canan KaftancıoÄŸlu, Beylikdüzü Belediye BaÅŸkanı Mehmet Murat Çalık ve çok sayıda davetli katıldı. Tören, Samida Grubu'nun dinletisi ile baÅŸladı.

Ä°STANBUL NÜFUSU AÇIKLAMASI

CHP Genel BaÅŸkanı KılıçdaroÄŸlu, "Çok keyifli bir gece. Güzel konuÅŸmalar dinledik. Gelecek ile ilgili düÅŸlerimizi ifade ettik. Ailemiz güzel bir aile. CHP güzel bir aileden oluÅŸuyor. Ailemiz çaÄŸdaÅŸ uygarlığı özlüyor. Ailemizin bir özelliÄŸi Ä°stanbul SözleÅŸmesi'nin hayata geçirmek. Ailemizin kurucusu var Gazi Mustafa Kemal ve onun gösterdiÄŸi hedefi yakalamak isteriz. SamandaÄŸ'dan baÅŸlayıp Mersin'e kadar geliÅŸtireceÄŸimiz bir proje var. Proje üzerinde çalışıyoruz. Proje 5 yıl içerisinde Ä°stanbul'un nüfusunu 2 buçuk milyon azaltacak. Orası görkemli bir endüstri alanına dönüÅŸecek. DoÄŸu Akdeniz'den çıkan petrol yatakları Mersin üzerinden Avrupa'ya taşınacak. Buna benzer çok güzel çalışmalarımız var. Bizim projemizin hayali bir proje olmadığını bütün dünyaya göstereceÄŸiz. Türkiye DoÄŸu Akdeniz'in en güçlü ülkelerinden olacak. Bir diÄŸer hedefimiz bu ülkeye demokrasiyi getirmek. 100 yıldır bunun için uÄŸraşıyoruz. Artık 100 yılın planını hedefliyoruz. Hedefimiz Cumhuriyet'imizi demokrasi ile taçlandırmak. Geçen günlerde Temel Bey'i ziyaret ettim. Odasında Cumhuriyet'in ilanından önce Hacı Bayram Camii'nden çıkarken çekilen bir fotoÄŸraf vardı. Temel Bey'e, 'GörüÅŸlerimiz ne olursa olsun, Cumhuriyet'in ikinci yüz yılında bu fotoÄŸrafı hayata geçireceÄŸiz' dedim. GörüÅŸlerimiz ne olursa olsun biz bu ülkenin demokrasiye kavuÅŸması için el birliÄŸi yapmak zorundayız" dedi.

VEFA ÖDÜLLERÄ° SAHÄ°PLERÄ°NÄ° BULDU

Törende 5. Vefa Ödülleri sahiplerini buldu. Törende Mehmet Ali Özpolat, Seza ÇaÄŸdaÅŸ, Nurettin Sözen, Murat Karayalçın'a vefa plaketi verildi. Murat Karayalçın ödülünü CHP Genel BaÅŸkanı Kemal KılıçdaroÄŸlu'nun elinden aldı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024