Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2005 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   20 Mayıs 2015 - 11:55

Liseli Uğur, 19 Mayıs tatilinde çalışırken öldü

Büyüt
Küçült
Liseli Uğur, 19 Mayıs tatilinde çalışırken

Niğde Endüstri Meslek Lisesi Bilgisayar Bölümü 3üncü sınıf öğrencisi Uğur Çolakoğlu, dün bayramdan dolayı okulların tatil olması nedeniyle çalışmak için Altunhisar İlçesine gitti. Burada bir inşaatta çalışan Çolakoğlu, iddiaya göre saat 16.30 sıralarında binanın üzerinden geçen yüksek gerilim hattına kapıldı.

Ardından da 9uncu kattan düşerek ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen ambulansla Niğde Devlet Hastanesine götürülen Uğur Çolakoğlu, bugün sabaha karşı yaşamını yitirdi. Çolakoğlunun cenazesi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

2 GÖZALTI

Ölümüyle ailesini ve arkadaşlarını yasa boğan Uğur Çolakoğlunun, maddi durumlarının iyi olmaması nedeniyle hem aile ekonomisine katkıda bulunmak hem de okul harçlığını çıkarmak için okulun tatil olduğu zamanlarda inşaatta çalıştığı belirtildi. Liseli Uğurun ölümüyle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında müteahhit Fuat Güçlü ile ustabaşı Harun Küçükkahraman  gözaltına alındı.

DHA-Niğde-Adnan ÇELEBİ





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2024 - 2025