Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 21375 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   16 Mart 2015 - 12:13

Mahkemeden polise pavyon dersi!

Büyüt
Küçült
Mahkemeden polise pavyon

İstanbul Ataşehirdeki bir gece kulübünde fuhuş yapıldığı ihbarı üzerine 4 polis, 5 Ağustos 2014 gecesi müşteri olarak bu adrese gitti. Polis memurları masalarına gelen kadınlar ile yemek yiyerek, alkol aldı. Masaya gelen her bir kadının 4 kadeh alkol alması gerektiğini öğrenen polis, hem istenilen miktarda alkol sipariş etti hem de kadınlarla fuhuş pazarlığına girişti. Kadınlar ise 4 kadeh içki ısmarla. Mekndan çıktıktan sonra düşünürüz yanıtını verdi. 4 polis memuru, bu pazarlığın ardından bir tutanak tuttu ve 900 lira hesabı ödemeden işyeri sahipleri ile kadınları gözaltına aldı. Kadınlar ifadelerinde, masaya konsomasyon için gittiklerini, masadakilerin birliktelik istemeleri üzerine işyerlerinden çıktıktan sonra bu teklifi kabul edebileceklerini söylediklerini anlattı.

İŞYERİNDE FUHUŞ OLMAZ

İşyeri sahipleri Kazım Kekeç, Serdal Kancı ve Ali Akçalı ise işyerlerinde fuhuş için alan olmadığını, kadınların sadece masalarda konsomatris olarak görev aldıklarını ifade etti. Savcılık, işyeri sahipleri hakkında fuhuş için yer ve imkn sağlama suçundan 2şer yıldan 4er yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı.

Habertürk gazetesinden Sedef Şenkal Demirin haberine göre, Anadolu Asliye Ceza Mahkemesinde yapılan yargılamada, sanık işyeri sahipleri, müesseselerinde kesinlikle fuhuş yapılmadığını belirterek, Masadaki beyler, kızlarla bire bir ilişki kurmuş, arkadaşlık teklif etmişler. Dışarıda görüşmek için anlaşmışlar. Buna bizim yapabileceğimiz bir şey yok. Biz kesinlikle aracı olmuş değiliz. İşyerimizde oda ve yatak bulunmaz. Üstelik gelen 4 polis inanılmaz şekilde yiyip içti. Her şeyden istediler. 900 lira hesabı da ödemediler. Bir sürü viski içtiler diye konuştu.

VİSKİNİN HELALİ Mİ OLUR?

Bunun üzerine hkimin Eee ne olacak o para şimdi sorusuna sanıklardan Serdal Kancı, Helali hoş olsun, ne diyelim? yanıtını verdi. Hkim de Viskinin helali mi olur? dedi. Konsomatrisler ile fuhuş pazarlığı yapan polislerin acemice davrandığını, konsomatrislik ile fuhuşu karıştırdıklarını ifade eden hkim, Bir kadınla anlaşmanın sanıklara suç yüklemeye neden olamayacağını bildirerek 3 işyeri sahibi hakkında beraat kararı verdi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2024 - 2025