Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 826 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   23 Ocak 2023 - 05:18

MİT ten Kritik 2 Operasyon

Büyüt
Küçült
MİT ten Kritik 2
SURiYE'nin kuzeyinde Milli İstihbarat Teşkilatı'nın uzun zamandan beri takibinde olan PKK-YPG’nin sözde saha ve cephane sorumlusu Ahmaad El Ali ile sözde ABD ve Rusya ile ilişkilerden sorumlu Mouhammad Haci Mouhammad öldürüldü.

Milli İstihbarat Teşkilatı, Suriye'nin kuzeyinde 18 Ocak günü çok önemli ve kritik bir operasyona daha imza attı.  Terör örgütünün sözde saha ve cephane sorumlusu olan ve uzun zamandan beri MİT'in takibinde olan Ahmaad El Ali'nin yakın korumasıyla birlikte öldürüldü.

Sözcü'de yer alan habere göre 19 Ocak günü ise Şırnak'ın Cizre ilçesi karşısındaki Rimelan kasabasında MİT'in gerçekleştirdiği nokta operasyonda, terör örgütü PKK-YPG'nin sözde Rusya ve ABD başta olmak üzere koalisyon güçleriyle ilişkilerden sorumlu olan Rojhat Haseki kod adlı Mouhammad Haci Mouhammad öldürüldü.

 

MSB'den yapılan açıklamada "Tel Rıfat’tan Öncüpınar Hudut Karakolumuza yapılan hain saldırı sonrası başlatılan meşru müdafaa atışları sonucunda dün 6 terörist etkisiz hale getirilmişti. Bugün de 3 terörist daha etkisiz hale getirilerek bölgede etkisiz hale getirilen terörist sayısı 20’ye yükseldi" denildi.MİT ,OPERASYON ,SURİYE,MSB

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2024 - 2025