Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 577 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   09 Eylül 2024 - 12:54

Narinin Cenazesi Komşu Köyde Kılındı

Büyüt
Küçült
Narinin Cenazesi Komşu Köyde
Diyarbakır merkez Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan ve dün Eğertutmaz Deresi'nde cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cenazesi Batı Karakoç Mahallesi'ndeki camiye getirildi.

 

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra dere kenarında cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran için cenaze töreni düzenlendi. Cenaze namazı sırasında imamın söylediği sözler, katılanları derinden etkiledi.

Narin Güran’ın cenazesi, Adli Tıp Kurumu'ndan ağabeyi Baran Güran'a teslim edildikten sonra toprağa verildi. Tüm Türkiye'yi derinden etkileyen bu trajik olayın ardından gerçekleştirilen cenaze töreni, gözyaşlarına boğuldu.

Cenaze namazını kıldıran imam, tören sırasında yaptığı konuşmada, "Bugün burada musallada yatan bizim vicdanımızdır, insanlığımızdır. Cenabı Hak bizi vicdan sahibi insanlardan eylesin. Ahlaklı insanlardan eylesin. İnşallah toplum olarak insanlığımızı yeniden hatırlarız. Narin'imiz cennettedir. Masum bir yavrumuz katledildi. Emin olun cennettedir.Bunun mutlaka hesabı sorulacaktır. Bu yavrumuzun cenazesini kılıyoruz, Allah'a nasıl hesap vereceğiz? Vicdanımız, insanlığımız... Bunu yeniden gözden geçirmemiz gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Narin Cenaze  İmam , Vicdan 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024