Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1896 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   11 AÄŸustos 2015 - 15:20

Şehit cenazesine ücretsiz yolcu taşıdı, işten atıldı!

Büyüt
Küçült
Şehit cenazesine ücretsiz yolcu taşıdı, işten

Sivas Belediyesi bünyesinde 19 yıldan bu yana özel halk otobüsü şoförlüğü yapan evli ve 2 çocuk babası Atakan Bek, geçtiğimiz hafta Şırnakta şehit düşen polis memuru Muhammet Onur Demirin pazar günü yapılan cenaze törenine katılmak istedi.

Bek, bu isteğini halk otobüsü kullanan 22 şoför arkadaşı ile birlikte Sivas Belediyesi Ulaşım Koordinatörü Erdoğan Yuvacıya bildirdi. Yuvacı, Emniyet Müdürlüğünün kendilerinden 5 otobüs talep ettiğini, bu talebi görevde olmayan otobüslerle karşıladıklarını belirterek yerlerine başka bir şoför bulmaları durumunda cenaze törenine katılabileceklerini söyledi.

Bek ve arkadaşları bunun üzerine Sivas Belediyesi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Şaban Yalmandan izin istedi. Şoförlere izin vermeyen Yalman da şoförlerin cenaze törenine gitmeleri durumunda haklarında cezai işlem başlatılacağını  ifade etti. Bek ve 21 şoför arkadaşı buna rağmen pazar günü otobüsleri ile birlikte hattan çıkarak şehit cenazesine katıldı. Şoförler, binlerce kişiyi ücretsiz olarak mezarlığa taşıyarak, katılanlara su dağıttı.

Bunun üzerine izinsiz olarak şehit cenazesine katılan 22 şoför hakkında Sivas Belediyesi tarafından işlem başlattı. Savunmaları alınan 22 şoföre 10ar gün araç kullanmama cezası verildi. Şoförlüğü döneminde ilk kez ceza alan Bek, belediyeye verdiği savunmanın fotoğrafını çekerek sosyal medyadaki hesabında paylaştı.

Sivas Belediyesi aleyhine peş peşe mesajlar yazıldı. İddiaya göre belediye yetkilileri halk otobüsü kooperatifi yöneticilerini arayarak Atakan Beke halk otobüslerinde şoförlük yaptırılmamasını istedi. Kooperatif yöneticileri de bu isteğe uydu. Böylece Atakan Bek, halk otobüsü şoförlüğünden alındı.

GÜNAH KEÇİSİ OLDUM

Haberin devamı için ikinci sayfaya geçiniz

Paging.create(2, 1);



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2024 - 2025