Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 431 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   21 AÄŸustos 2024 - 13:37

Süleyman Soylu'ya ret

Büyüt
Küçült
Süleyman Soyluya
AK Parti İstanbul Milletvekili ve eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, geçtiğimiz haftalarda Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne başvurup, dokunulmazlığının kaldırılmasını istemişti.

 

Soylu dilekçesinde, "Karalama ve iftira kampanyalarında suç yapıları ile fikir ortaklığı ve iÅŸbirliÄŸi içerisinde olanların yıkıcılığına bigane kalmamayı, her anı sadakat, kararlılık ve fedakarlıkla dokunmuÅŸ mücadelenin rövanşını almak isteyenlere karşı vazgeçilmez sorumluluk" ifadelerini kullandı.

Dokunulmazlığının kaldırılmasını isteyen Süleyman Soylu'ya ret

"YAPILABÄ°LECEK BÄ°R ÅžEY YOKTUR"

Soylu'nun dilekçesine TBMM BaÅŸkanı Numan KurtulmuÅŸ'tan yanıt geldi. Sözcü yazarı Aytunç Erkin'in aktardığına göre; KurtulmuÅŸ imzalı yanıtta "Yasama dokunulmazlığının kaldırılmasına iliÅŸkin iÅŸlemler yukarıda yer verilen Anayasa ve Ä°çtüzük hükümleri çerçevesinde gerçekleÅŸtirilmektedir. Ayrıca BaÅŸkanlığımıza hakkınızda herhangi bir tezkere ulaÅŸmamıştır. Bu açıklamalar doÄŸrultusunda baÅŸvurunuz hakkında BaÅŸkanlığımızca yapılabilecek herhangi bir iÅŸlem yoktur" denildi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024