Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber
Ankara Ayaşta dün akşam saatlerinde iş yerinden evine dönmek için aracıyla yola çıkan Koçyılmazın aracını durduran polis, havanın kötü olduğunu bu şekilde yola devam edemeyeceği uyarısında bulundu. Görgü tanıklarının ifadesine göre aracında kış lastiği ve zincir bulunduğunu, yola gidebileceğini söyleyen Koçyılmaz polislerle tartıştı.
Tartışma üzerine güvenlik güçleri Koçyılmaza kelepçe takmak istedi. Polislere itiraz eden Yılmaz Koçyılmaz tansiyon hastası olduğunu söyledi. Ancak polisler dinlemedi ve Koçyılmazı kelepçe takmak için yere yatırdı. Bu sırada kalp krizi geçiren eski kameraman Koçyılmaz, orada hayatını kaybetti.
UBA Ajansı ve CNN Türk ve TV8 de haber kameramanı olarak çalışan Yılmaz Koçyılmaz, medya sektöründen ayrıldıktan sonra Ankaranın Ayaş ilçesinde meyve kurutma işi yapıyordu.
CHP İstanbul Milletvekili Umut Oran yaşanan olayı İçişleri Bakanlığına sordu.