Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2016 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   10 Temmuz 2015 - 14:50

Tayland Türkiyedeki konsolosluklarını geçici olarak kapattı

Büyüt
Küçült
Tayland Türkiyedeki konsolosluklarını geçici olarak

AFPnin haberine göre; Ankaradaki Tayland Büyükelçiliği ve İstanbuldaki Fahri Konsolosluk cuma günü geçici olarak kapatıldı.

Doğu Türkistan Maarif Derneği üyesi yaklaşık 200 kişilik bir grup, Taylandda bekletilen Doğu Türkistanlının Çine iade edileceği gerekçesiyle, Zincirlikuyudaki Tayland Krallığı Başkonsolosluğu binasına saldırmıştı.

Önceki akşam yaşanan saldırıda fahri konsolosluk binasının kapısını ve camlarını kırarak içeriye giren eylemciler, içerideki klasörleri ve evrağı sokağa dökmüştü.

İlgili Haber Tayland Fahri Konsolosu konuştu: Bu protesto değil

 

İlgili Haber İstanbulda Tayland Fahri Konsolosluğuna saldırdırı!



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2024 - 2025