Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1076 kez okundu. | Ästanbul Haberleri
Haberin Tarihi :   24 Mart 2023 - 05:05

7 katlı otelde yangın: 2 ölü, 3 yaralı

Büyüt
Küçült
7 katlı otelde yangın: 2 ölü, 3
İstanbul Pendik'te 7 katlı bir otelde yangın çıktı. Kısa sürede oteli saran alevler yaklaşık 45 dakikalık çalışma sonucu söndürüldü. Yangında 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ise yaralandı.

Pendik'te DoÄŸu Mahallesi Erol Kaya Caddesi'ndeki 7 katlı otelde henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede oteli sardı.

ÇOK SAYIDA EKÄ°P SEVK EDÄ°LDÄ°

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, saÄŸlık ve polis ekibi sevk edildi. Ä°tfaiye ekipleri yangına müdahale ederken bir yandan tahliye çalışması yapıldı.

2 ÖLÜ, 3 YARALI

Yangında 2 kiÅŸi hayatını kaybetti, 3 kiÅŸi de yaralandı. Yaralılar saÄŸlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

"KONUYLA Ä°LGÄ°LÄ° TAHKÄ°KAT BAÅžLATILDI"

Pendik Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada, "Bugün saat 08.00 sıralarında ilçemizin DoÄŸu Mahallesi Erol Kaya Caddesi'ndeki 7 katlı otelin 5'inci katında yangın ihbarı alınmıştır. Olay yerine ivedilikle itfaiye, güvenlik ve saÄŸlık ekipleri sevk edilerek yangın söndürülmüÅŸtür. Çıkan yangında 2 vatandaşımız hayatını kaybetmiÅŸ, 3 vatandaşımız hastaneye sevk edilmiÅŸtir. Konuyla ilgili tahkikat baÅŸlatılmıştır" ifadelerine yer verildi.

Pendik ,Otel ,Ölü , Yaralı ,Tahkikat ,Ä°nceleme 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024