Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1664 kez okundu. | Ästanbul Haberleri
Haberin Tarihi :   28 Ekim 2021 - 08:06

Atatürk Hava Limanı Millet Parkı Oluyor

Büyüt
Küçült
Atatürk Hava Limanı Millet Parkı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atatürk Havalimanı'na yeni Millet Bahçesi yapılacağını açıkladı. Erdoğan, Türkiye'ye kazandırılan 3 milyar 157 milyon dolarlık kaynağın da yeşil iklim dostu projeler için kullanılacağını duyurdu.

ErdoÄŸan, Ankara AKM Millet Bahçesi açılış töreninde konuÅŸuyor. ErdoÄŸan'ın açıklamalarından öne çıkanlar ÅŸöyle: 

21 riski, 33 yapı alanında 91 bin konutun deprem dönüÅŸüm çalışmaları ve dar gelirli vatandaÅŸlarımıza yönelik 12 bin 500 sosyal konutun inÅŸası sürüyor. Åžehirlerimizin çehresini deÄŸiÅŸtiriyoruz. 

Ä°nÅŸallah 2053 vizyonumuzun ilk ve en iddialı hedefi olarak belirlediÄŸimiz 'YeÅŸil Kalkınma Devrimi'nin lokomotif ÅŸehri Ankara olacaktır. 

ATATÜRK HAVALÄ°MANI'NA YENÄ° MÄ°LLET BAHÇESÄ°

Bir de müjde vermek istiyorum. Ä°stanbul Atatürk Havalimanı'nda da Cumhuriyet'imizin 100. yılına yakışır bir millet bahçesi kuruyoruz. Bu yılın sonunda ihalesini yapacağımız millet bahçesinin hem ülkemizin hem Ä°stanbul'un ÅŸanına yakışır bir eser olacağına inanıyorum. 

"YEŞİL Ä°KLÄ°M DOSTU PROJELER Ä°ÇÄ°N KULLANACAÄžIZ"

Dünya Bankası ve geliÅŸmiÅŸ ülkeler vasıtasıyla Türkiye'ye kazandırdığımız 3 milyar 157 milyon dolarlık kaynağı yeÅŸil iklim dostu projeler için kullanacağız.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024