Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1006 kez okundu. | Ästanbul Haberleri
Haberin Tarihi :   15 Nisan 2022 - 05:51

Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir oldu

Büyüt
Küçült
Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir
AK Parti Grubu’nun adayı olarak gösterilen Abdullah Özdemir, Bağcılar Belediye Başkanı seçildi.

aÄŸcılar Belediye Meclisi bugün yeni Belediye BaÅŸkanını seçmek için toplandı. AK Parti Grubu’nun adayı olarak gösterilen Abdullah Özdemir, BaÄŸcılar Belediye BaÅŸkanı seçildi. Abdullah Özdemir 37, Ä°YÄ° Parti’nin adayı Hafize AyÅŸe Çelebi ise 5 oy aldı. BaÄŸcılar Belediye Meclisi’nde yapılan seçimin ardından Belediye BaÅŸkanlık makamında devir teslim töreni yapıldı. Önceki BaÅŸkan Lokman Çağırıcı, yeni BaÅŸkan Abdullah Özdemir’e görevi devretti.

AK Parti Grup Toplantısı, Ä°stanbul Ä°l BaÅŸkanı Osman Nuri Kabaktepe baÅŸkanlığında toplandı. AK Partili Meclis Üyeleri’nin eksiksiz katıldığı toplantıda Lokman Çağırıcı’nın görevden ayrılmasıyla boÅŸalan Belediye BaÅŸkanlığı gösterilecek aday üzerine görüÅŸüldü. GörüÅŸmelerin akabinde açıklama yapan AK Parti Ä°stanbul Ä°l BaÅŸkanı Osman Nuri Kabaktepe, adaylarının Abdullah Özdemir olduÄŸunu açıkladı. 

 

KABAKTEPE: “DEVRALDIÄžINIZ BAYRAÄžI DAHA YUKARILARA ÇIKARIN”

Grup toplantısında konuÅŸan Kabaktepe, “AK Parti’de bu tip görev deÄŸiÅŸimleri bir bayrak deÄŸiÅŸimidir. Elinizde bir bayrak varsa sizden önce birileri o bayrağı taşıdığı için vardır. Dolayısıyla siz de, sizden önce o bayrağı taşıyan arkadaÅŸlarınıza sevgiyi, saygıyı, ahde vefayı göstermelisiniz. Her görev üzerinize bir emanettir. Aziz milletimizin emanetidir. Dolayısıyla görevlerinizi en ÅŸekilde yapın, devraldığınız bayrağı daha üst seviyeye çıkarmak için gayret edin.” dedi.

KABAKTEPE: “LOKMAN KARDEŞİMÄ°Z BAÅžARILI Ä°ÅžLERE Ä°MZA ATTI”

Hizmetlerinden ötürü önceki baÅŸkan Çağırıcı’ya teÅŸekkür eden Kabaktepe, “Lokman Çağırıcı kardeÅŸimiz, belediye baÅŸkanlığı görevinde BaÄŸcılar ilçesine büyük hizmetlerde bulundu. Sayısız eserlere imza attı. AK Parti’nin eser ve hizmet belediyeciliÄŸini yansıtan en güzel örneklerden biri oldu. 7’den 70’e herkesle kurduÄŸu iletiÅŸim ile BaÄŸcılar halkının sevgisini kazandı. Bizde Lokman kardeÅŸimizin hakkını ve hukukunu koruyacağız. Dolayısıyla bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine bir kez daha teÅŸekkür ediyorum.” diye konuÅŸtu. 

KABAKTEPE: “ABDULLAH; GENÇ, TECRÜBELÄ° VE ÇALIÅžKAN BÄ°R KARDEŞİMÄ°Z”

Abdullah Özdemir’in önemli iÅŸlere imza atacağına inandığını vurgulayan Kabaktepe, “CumhurbaÅŸkanımız Recep Tayyip ErdoÄŸan’ın liderliÄŸinde eser ve hizmet belediyeciliÄŸi vizyonumuzla çalışmaya devam edeceÄŸiz. Lokman Çağırıcı kardeÅŸimizin yerine BaÄŸcılar Belediye BaÅŸkanlığı’na Abdullah Özdemir kardeÅŸimizi aday gösteriyoruz. Abdullah kardeÅŸimiz, Ä°BB Meclisi’nde Ulaşım ve Trafik Komisyonu olarak çok güzel iÅŸlere imza attı. Faydalı hizmetlerde bulundu. Hem genç hem tecrübeli hem de çalışkan bir kardeÅŸimiz olan Abdullah Özdemir’in, BaÄŸcılar Belediye BaÅŸkanı olarak da çok baÅŸarılı iÅŸlere imza atacağına inanıyorum.” Dedi. 

Partilerin grup toplantılarını tamamlamasının ardından Belediye Meclisi toplandı. SaÄŸlık sorunları sebebiyle Belediye BaÅŸkanlığı görevinden istifa eden Lokman Çağırıcı'nın yerine aday olan meclis üyeleri ilan edildi. Yapılan oylama neticesinde 37 oyla Abdullah Özdemir BaÄŸcılar Belediye BaÅŸkanlığı’na seçildi. Ä°YÄ° Parti’nin adayı AyÅŸe Hafize Çelebi ise 5 oyda kaldı.

ÖZDEMÄ°R: “BAÄžCILARLI KARDEÅžLERÄ°ME HÄ°ZMET EDECEK OLMANIN HEYECANI Ä°ÇÄ°NDEYÄ°M”

BaÄŸcılar Belediye BaÅŸkanlığı’na seçilen Abdullah Özdemir, meclis üyelerine yaptığı teÅŸekkür konuÅŸmasında ÅŸunları söyledi;

“Yıllardır siyasetinde ve yerel yönetimlerinde gururla hizmet ettiÄŸim BaÄŸcılar’ımıza, bugünden itibaren farklı bir pozisyonda hizmete devam edecek olmanın heyecanı içindeyim. Heyecanım Belediye BaÅŸkanı olma heyecanı deÄŸildir. Heyecanım makam sahibi olma heyecanı hiç deÄŸildir. Tepeden tırnaÄŸa tüm samimiyetimle ifade etmeliyim ki, bu heyecan BaÄŸcılar’lı kardeÅŸlerimin emanetini almış olmanın verdiÄŸi sorumluluk ve emanete sahip çıkma heyecanıdır. Uzun yıllar BaÄŸcılar’a hizmet eden, ilçemizin her köÅŸesinde çok kıymetli eserler bırakan ve rahatsızlığı dolayısıyla görevden affını isteyen Lokman Çağırıcı baÅŸkanımıza da BaÄŸcılar halkı adına teÅŸekkür ediyorum. Öncelikle bu sorumluluÄŸu, kıymetli takdirleriyle ÅŸahsıma tevdi eden, CumhurbaÅŸkanımız ve Ak Parti Genel BaÅŸkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOÄžAN’a ÅŸükranlarımı arz ediyorum. Åžahsımı bu kutsal göreve layık görüp teklif eden, partimin ve teÅŸkilatımın ilgili tüm kurumlarına teÅŸekkür ediyorum. Belediye baÅŸkanlığı seçimi dolayısıyla bugün burada bulunan ve teveccühleriyle ÅŸahsıma destek veren siz kıymetli meclis üyesi ve yol arkadaÅŸlarıma minnet ve ÅŸükranlarımı sunuyorum.”

GÖREVÄ° DEVRALDI

BaÄŸcılar Belediye Meclisi’nde yapılan seçimin ardından Belediye BaÅŸkanlık makamında devir teslim töreni yapıldı. Önceki BaÅŸkan Lokman Çağırıcı, yeni BaÅŸkan Abdullah Özdemir’e görevi devretti.

ABDULLAH ÖZDEMÄ°R KÄ°MDÄ°R?

1983 Kastamonu doÄŸumlu olan Özdemir, Yıldız Teknik Üniversitesi'nde Ä°nÅŸaat MühendisliÄŸi Bölümü'nü (Yarı Ä°ngilizce) ve Ä°stanbul Kültür Üniversitesi'nde de Yüksek Lisans EÄŸitimi'ni tamamladı. Siyasete 2006 yılında BaÄŸcılar Ä°lçe Gençlik Kolları'nda baÅŸladı. 11 Kasım 2007 tarihinde II.OlaÄŸan ve 14 AÄŸustos 2011 tarihinde III. OlaÄŸan Ä°lçe Gençlik Kolları Kongrelerinde Gençlik Kolları Ä°lçe BaÅŸkanlığı görevlerine seçildi. Bu süre içerisinde Amerika / Washington'da bir düÅŸünce kuruluÅŸunda OrtadoÄŸu, Amerika ve Dünya Siyaseti üzerine eÄŸitim aldı ve halen AK Parti Gençlik Ä°stanbul Ä°l BaÅŸkanlığı Uluslararası Ä°liÅŸkiler Çalışma Grubu'nda görev almaktadır. Özdemir Belediye Meclis ÜyeliÄŸi Aday Adaylığı müracaatından dolayı Kasım 2013'te Gençlik Kolları Ä°lçe BaÅŸkanlığı görevinden ayrıldı. 

2019 yerel seçimlerinde AK Parti BaÄŸcılar Belediye Meclis Üyesi seçilen Özdemir, aynı zamanda Ä°BB Meclisi Üyesi'dir ve Ulaşım ve Trafik Komisyonu BaÅŸkanı görevini üstlenmiÅŸtir. 

Ä°ngilizce bilen Özdemir, evli ve 1 çocuk babasıdır.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024