Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1082 kez okundu. | Ästanbul Haberleri
Haberin Tarihi :   31 AÄŸustos 2021 - 17:37

Bakırköy'de gösteri ve yürüyüş yasaklandı

Büyüt
Küçült
Bakırköyde gösteri ve yürüyüş
Bakırköy Kaymakamlığı, ilçe genelinde 2-6 Eylül'de her türlü toplantı, gösteri yürüyüşü, basın açıklaması ve oturma eylemi gibi faaliyetlerin yasaklandığını duyurdu.

Bakırköy Kaymakamlığından yapılan açıklamada, 1 Eylül Dünya Barış Günü dolayısıyla çeÅŸitli siyasi parti, sivil toplum kuruluÅŸları ve bazı illegal yapılanmaların 5 Eylül'de toplantı, gösteri yürüyüÅŸü gibi etkinlikler düzenlenmesi için faaliyet yürüttüÄŸünün belirlendiÄŸi ifade edildi.

Açıklamada, 1 Eylül'de ilçede düzenlenecek etkinliklere izin verileceÄŸi bildirilerek, ÅŸunlar kaydedildi:

"Sonraki günlerde bu mahiyette yapılacak herhangi bir etkinliÄŸe müsaade edilmeyeceÄŸi bildirilmiÅŸ ise de sosyal medya ve çeÅŸitli iletiÅŸim mecralarında 2911 Sayılı Toplantı ve Gösteri YürüyüÅŸleri Kanunu'na aykırı eylem çaÄŸrılarının devam ettiÄŸi görülmüÅŸtür. Kanuna aykırı eylem ve faaliyetlerle suç iÅŸlenmesinin önlenmesi, meydana gelebilecek olaylar ve telafisi mümkün olmayan sonuçların doÄŸmasına engel olunarak, huzur ve güvenliÄŸin, kamu düzeni ve kamu esenliÄŸinin korunması amaçlarıyla Bakırköy ilçesi genelinde 2-6 Eylül tarihleri arasında her türlü toplantı ve gösteri yürüyüÅŸü, basın açıklaması, oturma eylemi gibi faaliyetler 5442 sayılı Ä°l Ä°daresi Kanunu ve 2911 sayılı Toplantı ve Gösteri YürüyüÅŸleri Kanunu uyarınca yasaklanmıştır."





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024