Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 13087 kez okundu. | Ästanbul Haberleri
Haberin Tarihi :   01 Åžubat 2021 - 11:41

Beşiktaş ve Sarıyer e Toplantı Gösteri Yasağı Getirildi.

Büyüt
Küçült
Beşiktaş ve Sarıyer e Toplantı Gösteri Yasağı
İstanbul Valiliği'nden yapılan duyuruda, 1 ay boyunca Beşiktaş ve Sarıyer ilçelerinde, toplantı, gösteri yürüyüşü, basın açıklaması yapılması yasaklandı.

Ä°stanbul ValiliÄŸi'nden yapılan açıklamada, gösteri ve yürüyüÅŸler 1 ay boyunca yasaklandı.

Duyuruda, "Bazı sivil toplum kuruluÅŸları ve topluluklar tarafından sosyal medya/basın yoluyla BoÄŸaziçi Üniversitesi kampüsü önü ve çevresinde 1 Åžubat 2021 Pazartesi günü (bugün) toplantı, gösteri yürüyüÅŸü, basın açıklaması yapılması yönünde çaÄŸrılarda bulunulmuÅŸtur. BeÅŸiktaÅŸ ve Sarıyer Ä°lçelerimizin Umumi Hıfzıssıhha Meclisleri tarafından 05 Ocak 2021 tarihinde alınan kararlarla; Covid-19 salgın yayılımının engellenmesi ve toplum saÄŸlığının korunması için toplantı, miting, yürüyüÅŸ, oturma eylemi, forum, açık hava toplantısı, gösteri, basın açıklaması, konser, bildiri dağıtımı ve benzeri faaliyetlerin yapılması bir (1) ay süreyle yasaklanmıştır. Bu kararlar 5 Åžubat 2021 tarihine kadar yürürlüktedir" denildi.

Açıklamada ÅŸu ifadelere yer verildi:

"Covid-19 salgınıyla mücadele kapsamında devletimiz ve milletimizin el ele yürüttüÄŸü çalışmalar olumlu sonuçlarını göstermektedir. Ancak salgın henüz bitmemiÅŸtir. Bahsi geçen etkinlik çaÄŸrıları, hali hazırda devam eden salgınla mücadele önlemlerimizi ihlal ederek, kamu saÄŸlığını tehlikeye atacaktır. Azalma eÄŸilimindeki salgın vaka sayılarının tekrar artmaması için siz kıymetli vatandaÅŸlarımızın desteÄŸine ihtiyacımız var.

Åžehrimizde büyük bir gayret ve özveriyle sürdürdüÄŸümüz salgınla mücadelenin kesintiye uÄŸramaması için, bütün vatandaÅŸlarımızdan hassasiyet bekliyoruz. Güvenlik güçlerimiz, daima görevinin başındadır. Bugüne kadar her olayda olduÄŸu gibi, bundan sonra da kanunların verdiÄŸi yetkiyle görev ve sorumluluklarını kararlılıkla yerine getirecektir."





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024