Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1199 kez okundu. | Ästanbul Haberleri
Haberin Tarihi :   03 Temmuz 2021 - 19:54

Dere Taştı Şilede Bazı Bölgeler Sualtında Kaldı.

Büyüt
Küçült
Dere Taştı Şilede Bazı Bölgeler Sualtında
Şile'de sabah saatlerinde başlayan sağanak nedeniyle derenin taşması sonucu bazı yerleri su bastı. İstanbul'da sabah saatlerinde Anadolu Yakası'nda görülen sağanak, hayatı olumsuz etkiledi.

Åžile'de ÇavuÅŸ Mahallesi Ä°yidere Caddesi üzerindeki dere, ÅŸiddetli yağış nedeniyle taÅŸtı. TaÅŸan dere, mahallenin büyük bir kısmını sular altında bıraktı. Mahalledeki bazı ev ve inÅŸaat halindeki binalarda su baskını oluÅŸurken, bazı sokaklar sular altında kaldı.

BÖLGEYE EKÄ°PLER SEVK EDÄ°LDÄ°

Su baskını nedeniyle araçlar da mahsur kalırken, bazı evlerin etrafı suyla çevrildiÄŸi için vatandaÅŸlar dışarıya çıkmakta zorluk yaÅŸadı. Dere kenarındaki otlak alanda yayılan büyükbaÅŸ hayvanlar da sudan çıkmakta zorlandı. Haber verilmesi üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi.

 

Evlerinde mahsur kalan bazı vatandaÅŸları kurtaran itfaiye ekiplerinin su tahliye çalışmaları sürüyor. Belediye ekipleri de tıkanan rögarları temizleme çalışması yapıyor. Bazı vatandaÅŸlar da kendi imkanlarıyla evlerindeki suyu tahliye etmeye çalıştı.

 

YAÄžIÅžLAR ARALIKLARLA DEVAM EDÄ°YOR

Mahalle sakinlerinden Hüseyin Çelik, sabah 06.00'da saÄŸanak baÅŸladığını, sokağındaki bazı evlerin sular altına kaldığını söyledi. Bölgede aralıklarla yağış devam ediyor. 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024