Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 611 kez okundu. | Ästanbul Haberleri
Haberin Tarihi :   16 Ocak 2023 - 04:15

İstanbul 30 Yılın en sıcağını yaşayacak

Büyüt
Küçült
İstanbul 30 Yılın en sıcağını
Yurt genelinde son yılların en sıcak kışı sürerken Prof. Dr. Orhan Şen'den havaların daha da ısınacağı konusunda uyarı geldi. Prof. Dr. Şen, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda İstanbul dahil birçok ilde bu hafta son 30 yılın ocak ayı sıcaklık rekorunun kırılabileceğini ifade etti.

Türkiye'nin çok büyük bölümünde bu sene kış kendisini gösteremedi. Hava sıcaklıkları sonbahar deÄŸerlerinin altına inmezken kar yağışı birçok ÅŸehir için henüz görülmedi.

"HAVA SICAKLIKLARI DAHA DA ARTACAK"

Sıcak kış devam ederken konunun uzmanı Prof. Dr. Orhan Åžen'den açıklama geldi. Åžen'in paylaşımına göre hava sıcaklıkları daha da artacak, 30 yılın ocak ayı sıcaklık rekoru kırılacak.

"SICAKLIK REKORU GELEBÄ°LÄ°R"

Prof. Dr. Orhan Åžen'in konuyla ilgili Twitter üzerinden yaptığı paylaşım ÅŸu ÅŸekilde; "ÇarÅŸamba PerÅŸembe Cuma Güneyli akışlar ile sıcaklıklar artıyor. Bazı illerde Ocak ayının sıcaklık rekorları kırılabilir. Ä°stanbul'un son 30 yılın sıcaklık rekoru 2010 da 18.8 C olmuÅŸ bu kırılabilir. Hafta boyunca yağış yok. Cumartesi batıda yaÄŸmur görünüyor."

Profesörden Ä°stanbul için kritik uyarı: Bu hafta 30 yılın ocak ayı sıcaklık rekoru kırılabilir





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024