Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2741 kez okundu. | Ästanbul Haberleri
Haberin Tarihi :   26 Åžubat 2018 - 16:42

İstanbul Çarşamba Akşamı Sulu Kar Var

Büyüt
Küçült
İstanbul Çarşamba Akşamı Sulu Kar
İstanbul genelinde çarşamba günü akşam saatlerinde karla karışık yağmur beklendiği belirtildi.

Meteoroloji tarafından yapılan son tahminlere göre, soÄŸuk ve karlı hava dalgası Ä°stanbulu da etkisi altına alacak.

YAÄžIÅžLI VE SOÄžUK BÄ°R HAVA

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Birinci Bölge Müdürü Kocaman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bölgenin yeni bir yağışlı ve soğuk hava sistemine gireceğini söyledi.

Kocaman, Marmara Bölgesi de Trakyada yarından itibaren kar yağışının baÅŸlayacağını, Ã§arÅŸamba günü de kıyı kesimleri hariç Edirne ve Kırklareli ile Tekirdağın kuzey kesimlerinde kar yağışının görüleceÄŸini kaydetti.

PERŞEMBE GÜNÜ BEYAZ BİR İSTANBUL...

Ä°stanbul için ise çarÅŸamba günü yaÄŸmur görüldüğünü dile getiren Kocaman, Ã‡arÅŸamba öğleden sonra sıcaklıklar düşecek. AkÅŸam saatlerinde karla karışık yaÄŸmur bekleniyor. Kar yağışı gece 03.00a kadar Avrupa yakasında, sabah 07.00-08.00e kadar da Anadolu yakasında devam edecek. ÇarÅŸamba akÅŸam saatlerinde baÅŸlayacak kar yağışı, perÅŸembe sabahı sona erecek. diye konuÅŸtu.

7-8 SAATLÄ°K BÄ°R KAR YAÄžIÅžI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Birinci Bölge Müdürü Kocaman, çok ÅŸiddetli bir kar yağışının öngörülmediÄŸini ve ciddi bir sıkıntı beklemediklerini belirterek, Kent trafiÄŸini engelleyecek bir kar yağışı beklenmiyor. ÇarÅŸamba akÅŸam ve perÅŸembe sabah arasında 7-8 saatlik bir kar yağışı bekleniyor. Sabahleyin kentin yüksek kesimlerinde kar görülebilir. Sıcaklıklarda da çok ciddi düşüş var. Sıcaklık gece eksi 2ye kadar düşecek, en yüksek artı 2ye çıkacak. PerÅŸembe günü sürücülerin dikkat etmesi gereken; buzlanma ve don olayıdır. Bu hafta cumaya kadar çok soÄŸuk hava görülecek. deÄŸerlendirmesinde bulundu.

Ä°stanbul,Kar





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024