Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 848 kez okundu. | Ästanbul Haberleri
Haberin Tarihi :   02 Haziran 2022 - 03:02

İstanbul Valiliği sıcak çarpmasına karşı uyardı

Büyüt
Küçült
İstanbul Valiliği sıcak çarpmasına karşı
İstanbul Valiliği, mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının, önümüzdeki hafta başına kadar Marmara Bölgesi'nde etkisini sürdüreceği bilgisini verdi.

Meteoroloji Bölge MüdürlüÄŸü’nün deÄŸerlendirmelerine göre, sıcaklıklar Edirne, Kırklareli, TekirdaÄŸ, Ä°stanbul, Kocaeli, Sakarya ve Yalova genelinde etkisini sürdürecek.

 Günün en yüksek hava sıcaklıklarının, Ä°stanbul’da 28-31, Edirne’de 32-35, Kırklareli’de 31-34, TekirdaÄŸ’da 26-28, Sakarya’da 29-32, Kocaeli’de 29-30, Yalova’da 26-28 dereceler civarında seyredeceÄŸi tahmin ediliyor.

Valilik, "Mevsim normalleri üzerindeki sıcak havalar nedeniyle öÄŸle saatlerinde, 11 ile 16 saatleri arasında baÅŸta yaÅŸlılar, çocuklar ve kronik rahatsızlığı olan vatandaÅŸlarımızın sıcak çarpmasına karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" uyarısında bulundu.

 

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024