Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 936 kez okundu. | Ästanbul Haberleri
Haberin Tarihi :   29 Nisan 2023 - 05:31

İstanbul Yarı Maratonu için yarın birçok yol kapatılacak

Büyüt
Küçült
İstanbul Yarı Maratonu için yarın birçok yol
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Spor İstanbul tarafından düzenlenen, N Kolay'ın isim sponsorluğundaki İstanbul Yarı Maratonu 30 Nisan Pazar günü koşulacak. Parkur ve bağlantı yolları araç trafiğine kapatılacak.

Dünya Atletizm BirliÄŸi "Gold Label" kategorisinde yer alan ve Avrupa'nın en iyi 3 yarı maratonu arasında kabul edilen organizasyon, 18. kez düzenlenecek.

18. İstanbul Yarı Maratonu, 21 kilometre, 10 kilometre ve 21 kilometre paten yarışı kategorilerinde yapılacak. Organizasyon, TRT Spor Yıldız ve Spor İstanbul YouTube kanalından canlı yayımlanacak.

"Tarihi Yarımada Parkuru" olarak bilinen 21 kilometre yarışının startı saat 09.30'da verilecek. 21 kilometre paten yarışı 07.30'da, 10 kilometre ise 08.10'da başlayacak.

İlk kez 1987 yılında koşulan yarışa, 1994-2009 ve 2011-2013 yıllarında ara verilmişti.

Bu yıl önemli bir rekorun kırılacağı organizasyonda 12 binin üzerinde katılımcı yer alacak. Ä°stanbul Yarı Maratonu'nda 22 kadın ve 34 erkek olmak üzere toplam 56 elit atlet mücadele edecek.

Parkur
Yenikapı Miting Alanı önünden baÅŸlayacak yarı maratonda atletler, Kennedy Caddesi boyunca Kumkapı, Cankurtaran, Çatladıkapı, Sarayburnu, Sirkeci ve Eminönü'nden Karaköy istikametine saparak Galata Köprüsü'nü geçecek.

Galata Köprüsü bitiminden dönüÅŸ yapacak sporcular, Eminönü, Unkapanı, Cibali, AbdülezelpaÅŸa Caddesi ve Ayvansaray'ın ardından Haliç Köprüsü'ne varmadan Fatih ilçe sınırından ters istikamete yönelecek ve aynı sahil yolunu izleyerek yarışı Yenikapı Miting Alanı'nda tamamlayacak.

Bu yollar kapatılacak
N Kolay 18. Ä°stanbul Yarı Maratonu için parkur ve baÄŸlantı yolları araç trafiÄŸine kapatılacak.

Organizasyon için Fatih ve BeyoÄŸlu'ndaki birçok cadde ve mahallede yollar saat 05.00'ten itibaren araç trafiÄŸine kapalı olacak.

Parkur üzerindeki yollar, saat 13.30'da araç trafiÄŸine açılacak.

Ä°BB,Maraton ,Ä°stanbul ,Spor ,KoÅŸu ,Yol Kapama 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024