Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1070 kez okundu. | Ästanbul Haberleri
Haberin Tarihi :   11 Aralık 2021 - 07:16

İstanbula Çarşamba Günü Kar Geliyor

Büyüt
Küçült
İstanbula Çarşamba Günü Kar
Yeni yıl yaklaşırken, İstanbulluların heyecanla beklediği kar müjdesi Meteoroloji uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen'den geldi. Uzman isim, "Bugün İstanbul için baharın son günü, 7 gün yağış var. Çarşamba günü İstanbul'da yükseklerde karla karışık yağmur olabilir" diyerek megakente karın yağacağı tarihi açıkladı.

 

Meteoroloji, bu gece saatlerinde Trakya'da baÅŸlayacak yağışların yarın sabah saatlerinden itibaren Çanakkale, Kırklareli, TekirdaÄŸ, Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Yalova ve Ä°stanbul'da yerel olarak kuvvetli olacağını duyurdu.

 

 

''ÇARÅžAMBADAN Ä°TÄ°BAREN KAR YAÄžIÅžI OLABÄ°LÄ°R''

SaÄŸanak yağışlar yurdumuzu etkisi altına alırken, Ä°stanbullular için Kar müjdesi veren Meteoroloji uzmanı Prof. Dr. Orhan Åžen, "Bugün Ä°stanbul'da yaÄŸmur yok, yarın akÅŸamdan itibaren 1 hafta yağış olacak. ÇarÅŸamba günü Ä°stanbul'da yükseklerde karla karışık yaÄŸmur olabilir" dedi.

ÅžEHÄ°R Ä°ÇÄ°NDE KAR YAÄžIÅžI BEKLENMÄ°YOR

Ünlü meteoroloji uzmanı Orhan Åžen ÅŸöyle devam etti: "Sıcaklık 18-19 C Salı akÅŸamından itibaren 7-8 C ye kadar düÅŸer. Yarın akÅŸamdan itibaren 1 hafta yağış olacak. ÇarÅŸamba günü yükseklerde karla karışık yaÄŸmur olabilir. Åžehir içinde yok."

KEREM ÖTKEN DE TAHMÄ°NDE BULUNDU

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten ise bugün Ä°stanbul için baharın son günü olduÄŸuna dikkat çekerek, ''Yarından itibaren yağışlar baÅŸlıyor. Hafta içi havalar soÄŸuk olacak. Yağışlar uzun süre ve her gün devam edecek. Ä°ç kesimlerde kar bekleniyor. Örtü de oluÅŸacak..." ÅŸeklinde konuÅŸtu.

Orhan Åžen tarih verip müjdeledi: Ä°stanbul'a çarÅŸamba günü kar geliyor15 günlük beklenen yağış haritası

ÖKTEN, KAR HARÄ°TASINI PAYLAÅžTI

Ökten, Türkiye'nin kar haritasını da paylaşıp ÅŸunları söyledi: "15 günlük beklenen toplam kar yağışı. Giderek artıyor. Mavi az, kırmızı orta, turuncu yoÄŸun..."





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024