Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1766 kez okundu. | Ästanbul Haberleri
Haberin Tarihi :   22 Åžubat 2021 - 16:56

İstanbulda En Fazla Kaza Yapılan 10 Nokta

Büyüt
Küçült
İstanbulda En Fazla Kaza Yapılan 10
Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü İstanbul’da ölümlü ve yaralamalı kazanın meydana geldiği noktaları mercek altına aldı. Detaylı analizler sonucu en sık kaza yaşanan 10 nokta tespit edildi.

2017 yılında 186 kiÅŸi, 2018 yılında 141 kiÅŸi, 2019 yılında, 117 kiÅŸi ve 2020 yılında ise 91 kiÅŸi yaÅŸanan trafik kazalarında yaÅŸamını yitirdi, binlerce kiÅŸi yaralandı yüzlerce araç da kullanılamaz hale geldi

CNN Türk'ün haberine göre; Ä°stanbul Trafik Denetleme Åžube MüdürlüÄŸü yaÅŸanan kazaları mercek altına aldı. Detaylı analizler sonucu en sık kaza yaÅŸanan 10 nokta tespit edildi.

AraÅŸtırma sonrası açıklama yapan Demet Komiser ÅŸu sözleri kullandı;

“Bu kaza sıcak noktalarında meydana gelen kazaların sebeplerini sürücü hataları mı yolun yapısından mı kaynaklandığını detaylı analizler yaptık. Bu analizlerin sonucu yolun fiziki yapısıyla ilgili bir eksiklik tespit ettiÄŸimizde yolun kavÅŸak çalışması ışık konulması üst geçit alt geçit tespit ettiÄŸimizde bununla ilgili kuruluÅŸa bu durumu bildirdik.

'SÜRÜCÜ HATALARINDAN KAYNAKLI KAZALARIN ÜZERÄ°NDE DURULDU'

Sürücü hatalarıyla kaynaklı trafik kazalarında ilgili analizlerimizle de o noktalarda en yoÄŸun saatlerde trafik kazalarının yaÅŸandığı en yoÄŸun saatlerde o kusurlarla ilgili denetimlerimizi sıklaÅŸtırdık. Son 3 yılda yaÅŸanan ölümlü trafik kazaları yüzde 52 buçuk azaldı.

'2020 YILINDA KAZA YAPILAN SICAK NOKTALAR BELÄ°RLENDÄ°'

Bunların ikisi Anadolu yakasında. Pendik sahil yolu, D100 Kozyatağı mevkii. 8'i Avrupa yakasında. Zeytinburnu, CevizlibaÄŸ, PiyalepaÅŸa, Vatan Caddesi, Haliç Köprüsü, Tem Otoyolu Sultangazi ayrımları, Büyükdere caddesi, Barbaros bulvarı. Bu noktalarda denetimlerimizi sıklaÅŸtırıldı. Ä°stanbul'da en çok kaza yapılan noktalardan biri de Fatih'te bulunan Akdeniz ve Vatan caddesinin kesiÅŸimi. Trafik ekipleri bu noktada kazaları önlemek için denetim yapıyor.

KAYNAK: CNN TÜRK



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024